En başarılı bulduğunuz Soğuk Meze tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    548
  • Anket Kapalı .
Yapamazsan en azından 1-2 gün önce haber ver:)Katılmak isteyen ve tarif bulamayanlar var.

Ayyy valla yapacak olan varsa direkt ver canımın ici ya ben söz verdim diye vazgeçtim demeye utandım
Tarifimin bir tanesini beş dakikada yapabilirim ama ön hazırlık gerektirene (anladın sen) bir türlü fırsat bulup yapamadım. Malzememi filan da aldım ama işte..

Tamam o zaman canım:)Olmadı ben yaparım:)

Canıım iyiyim çok şükür sen nasılsın? Gerçekten gecem gündüzüm karıştı elhamdulillah sağlığı yerinde bizim kuzunun, gerisi mühim değil.

Ara ara uykusuz geçirdiğimiz gecelerde burayı da açıp okuyorum ama bir yemeğe denk gelirsem yandım, gece zaten acıkmış oluyorum çünkü o yüzden çoğu konuya bakamadım bile

Sen yeni işe mi başladın canım? Tam takip edemedim. Hayırlı olsun, Allah kolaylıklar versin

Alışma evresini geçtiniz yani, şükür canım

Evet çipetpetim, işe başladım. Sağolasın canım benim

Ahhh ahhh valla elim değmiyor,kızlarla uğraş yemekli misafirlerle uğraş,derslerle uğraş gece yatağa zor attım kendimi.Sözde bugün yapacaktım.Yarin yapmam lazim

Nevomm ya inan sizi çok özledim

Okadar yoruluyorum kı kıza herseyı anlatcam diye ağzım ayrılıyo akşama kadar :)

Çok şükür şuan herseyı öğrendi pratikleşmeyr , hızlanmaya çalışıyor

Allah kolaylık versin canım :)Zor ama şu dönemde sana uğraş olmuşturBizde özlüyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…