Yok canım daha neler gelsin yeniden katılsın yukarılara çıksınDeynebe aslinda sondan birinci olduguna gore odul verilmeli
Yapamazsan en azından 1-2 gün önce haber ver:)Katılmak isteyen ve tarif bulamayanlar var.
E ama gelmiyooYok canım daha neler gelsin yeniden katılsın yukarılara çıksın
Tamam o zaman canım:)Olmadı ben yaparım:)Ayyy valla yapacak olan varsa direkt ver canımın ici ya ben söz verdim diye vazgeçtim demeye utandım
Tarifimin bir tanesini beş dakikada yapabilirim ama ön hazırlık gerektirene (anladın sen) bir türlü fırsat bulup yapamadım. Malzememi filan da aldım ama işte..
Canıım iyiyim çok şükürGedikliler artık @can09e ve @minik meleklerim
Bizim lohusalarımız nasıllar acep
@pinkstrapEmira SY LezzetliCipetpet @CocoChanelmademoiselle
Alışma evresini geçtiniz yani, şükür canımCanıım iyiyim çok şükürsen nasılsın? Gerçekten gecem gündüzüm karıştı elhamdulillah sağlığı yerinde bizim kuzunun, gerisi mühim değil.
Ara ara uykusuz geçirdiğimiz gecelerde burayı da açıp okuyorum ama bir yemeğe denk gelirsem yandım, gece zaten acıkmış oluyorum çünküo yüzden çoğu konuya bakamadım bile
Sen yeni işe mi başladın canım? Tam takip edemedim. Hayırlı olsun, Allah kolaylıklar versin
Ahhh ahhh valla elim değmiyor,kızlarla uğraş yemekli misafirlerle uğraş,derslerle uğraş gece yatağa zor attım kendimi.Sözde bugün yapacaktım.Yarin yapmam lazim@_CaNanSu_ yu iki gündür görmedim
@deynepnaz zaten hayırsız
@-cantanem- annesi geldi:)
H E hiç bakmıyor zaten :)
@tuzsuz_ruh tarifini yapmak için nazlanıyor
@can09e
@FAZLANAZLI çok yoğun
@tontriko hep banlı zaten
3cadianasi nerede kaldı bizim tarif
@Smile Forever tarifini ekleyip kaçtı
@minik meleklerim
Allah kolaylık versin canım.Merakla bekliyorum:)Ahhh ahhh valla elim değmiyor,kızlarla uğraş yemekli misafirlerle uğraş,derslerle uğraş gece yatağa zor attım kendimi.Sözde bugün yapacaktım.Yarin yapmam lazim
Hayırlı gecelerHayırlı geceler
Canım ben resim çekiyorumya buraya yükleyemiyorum yarın yaparken de sorun çıkarsa napicam.Dosya büyük diyor bazen boyu eninden iki kat fazla olucak diyoAllah kolaylık versin canım.Merakla bekliyorum:)
Anlamadım yada ben beceremiyorumCanım ben resim çekiyorumya buraya yükleyemiyorum yarın yaparken de sorun çıkarsa napicam.Dosya büyük diyor bazen boyu eninden iki kat fazla olucak diyo
Sana e-mail verebilirim genelde burada ekleyemeyince öyle yapıyoruz:)Canım ben resim çekiyorumya buraya yükleyemiyorum yarın yaparken de sorun çıkarsa napicam.Dosya büyük diyor bazen boyu eninden iki kat fazla olucak diyo
Yok merak etme benim başım ağrımaz:)Tamam yarın bidaha denerim olmadı senin başını agriticam mecbur
HarikasınTamam o zaman canım:)Olmadı ben yaparım:)
Nevomm ya inan sizi çok özledim@_CaNanSu_ yu iki gündür görmedim
@deynepnaz zaten hayırsız
@-cantanem- annesi geldi:)
H E hiç bakmıyor zaten :)
@tuzsuz_ruh tarifini yapmak için nazlanıyor
@can09e
@FAZLANAZLI çok yoğun
@tontriko hep banlı zaten
3cadianasi nerede kaldı bizim tarif
@Smile Forever tarifini ekleyip kaçtı
@minik meleklerim
Allah kolaylık versin canım :)Zor ama şu dönemde sana uğraş olmuşturNevomm ya inan sizi çok özledim
Okadar yoruluyorum kı kıza herseyı anlatcam diye ağzım ayrılıyo akşama kadar :)
Çok şükür şuan herseyı öğrendi pratikleşmeyr , hızlanmaya çalışıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?