Tam işte öyle oluyor canım:)2 yaş ergenlik sendromu diye araştır:)Yok abla sendromu duydum da onu bilmiyorum nasıl davranacağımı da bilemiyorum bağırmıyorum azarlamıyorum sabır ediyorum şükür ama bazen çok zorluyor ya hele markette istediğini almayınca bambaşka birine dönüşüyor sadece bana vuruyor babaya başkasına vurmuyor
Ayy daha 1 sene var geçmesine Allah yardımcım olsun valla inşallah düzelir yaa krize giriyor bi görsen abla sanırsın dövmüşüz gibi halbuki istediği bi abur cuburu almadık diyeTam işte öyle oluyor canım:)2 yaş ergenlik sendromu diye araştır:)
18 ay ile 3.5 yaş arasında oluyor:)
Canım şimdiki çocukların IQ su bizimkilerden yüksek birde bizim yetiştirilme şartlarımızla şimdikinden çok farklı etrafta algıyı karıştıracak bir sürü şey var.Eskiden bir bakkal,minik bir market vardı.Şimdi alışveriş mağazaları,avmler vs...Ayy daha 1 sene var geçmesine Allah yardımcım olsun valla inşallah düzelir yaa krize giriyor bi görsen abla sanırsın dövmüşüz gibi halbuki istediği bi abur cuburu almadık diyebizim zamanlarımız da yoktu böyle şeyler :)
Aynen öyle abla bşy görmedik ki ufakken şimdikiler şanslı . İnşallah geçer ya grip olduk birde üstüne daha bi agresifleşti doktora da götüremedim ilaç içmiyor bi kaç gün daha bekleyeceğim geçmezse mecbur götüreceğim şurupta içiremiyoruz küçük beyeCanım şimdiki çocukların IQ su bizimkilerden yüksek birde bizim yetiştirilme şartlarımızla şimdikinden çok farklı etrafta algıyı karıştıracak bir sürü şey var.Eskiden bir bakkal,minik bir market vardı.Şimdi alışveriş mağazaları,avmler vs...
Tabi çeşit çeşit oyuncaklar,telefon,tablet,televizyon,eşyalar vs..Algılarını dağıtacak o kadar çok şey var ki:)Aynen öyle abla bşy görmedik ki ufakken şimdikiler şanslı . İnşallah geçer ya grip olduk birde üstüne daha bi agresifleşti doktora da götüremedim ilaç içmiyor bi kaç gün daha bekleyeceğim geçmezse mecbur götüreceğim şurupta içiremiyoruz küçük beyebüyüse de rahatlasak diyeceğim ama dertleri de büyüyor sağlıklı olsunlar da napalım çekeceğiz
Haklısın ablacım şimdiki ufak kaprisleri büyüyünce nasıl olacak bakalım Allah bu günleri aratmasın:) iyi geceler abla yatıyorum bendeTabi çeşit çeşit oyuncaklar,telefon,tablet,televizyon,eşyalar vs..Algılarını dağıtacak o kadar çok şey var ki:)
Ne yazık ki canım büyüyünce farklı dertler çıkıyor.İnan ilerde şimdi ki haline şükredeceksin:)
Hayırlısı olsun sağlık olsun,canları sağolsun ne yapalım:)
Amin canım hayırlı gecelerHaklısın ablacım şimdiki ufak kaprisleri büyüyünce nasıl olacak bakalım Allah bu günleri aratmasın:) iyi geceler abla yatıyorum bende
İyi geceler :)
Hayırlı GecelerHayırlı geceler
Sen uyumadın mı nevoşHayırlı Geceler
Yok canım eşimi bekliyorumSen uyumadın mı nevoş
İyiyim canım, bu aralar tempolu geçiyorYok canım eşimi bekliyorumNe yapıyorsun nasılsın
Onu meslek haline getirmiş oTonti yine banli
Banlanmayinca kk yi yadirgiyor benceOnu meslek haline getirmiş o
Allah kolaylık versin.Annen yanında tadını çıkarİyiyim canım, bu aralar tempolu geçiyorfazla giremiyorum. Sen nasılsın, iyileştin mi
Alışmış oBanlanmayinca kk yi yadirgiyor bence
Bir konuda ilk yorumlar ddan biri tontriko idi baktım gri olmuşHadi yaTarif gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?