Hiç uslu durmuyorBir konuda ilk yorumlar ddan biri tontriko idi baktım gri olmuş
Amin canım, evet valla hasret gideriyoruzAllah kolaylık versin.Annen yanında tadını çıkarİyiyim canım sağol Bugün daha iyiyim
Ne güzel canım biz yaza kadar görüşemiyeceğizAmin canım, evet valla hasret gideriyoruz
İnsallah daha iyi olursun
Burayi okusun diye taktik verdik görüyorsa bunu da görsün bekliyorum onuHiç uslu durmuyor
Sende mi gurbet gelini sınAmin canım, evet valla hasret gideriyoruz
İnsallah daha iyi olursun
O girilmiyor diye hiç uğraşmıyordurBurayi okusun diye taktik verdik görüyorsa bunu da görsün bekliyorum onu
5 gün aldıysa yetişir tarifi ama daha fazlaysa bilememO girilmiyor diye hiç uğraşmıyordur
Gelirken eli boş gelmez inşaallah
Aynen bende, herzaman gidip gelemiyoruz malesef.Ne güzel canım biz yaza kadar görüşemiyeceğiz
İnşaallah canım:)
görev için burdayız canım, geçici süreliğine :)Sende mi gurbet gelini sın
Tarifini ben yapayım5 gün aldıysa yetişir tarifi ama daha fazlaysa bilemem
Hayırlısı,sağlık olsun ne yapalımAynen bende, herzaman gidip gelemiyoruz malesef.
görev için burdayız canım, geçici süreliğine :)
Bazen mesafe iyidir, bazende kötü. Arası yokHayırlısı,sağlık olsun ne yapalım
Mesafeyi birazda kendimiz koyuyoruz:)Bazen mesafe iyidir, bazende kötü. Arası yok
Tabisi sende yap madalya alıp yok öyle sıyrılmakTarifini ben yapayım
Keşke benim de geçici olsaAynen bende, herzaman gidip gelemiyoruz malesef.
görev için burdayız canım, geçici süreliğine :)
Yok benden kurtulamazsınız ama bulduğum tarifleri mecburen hep birilerine öneriyorum:)Tabisi sende yap madalya alıp yok öyle sıyrılmak
Sen eşinin memleketine mi gittin:)Keşke benim de geçici olsa
Bana önerdiğini hiç aklıma gelmemişti mesela halbuki sürekli yaptığım bişeyYok benden kurtulamazsınız ama bulduğum tarifleri mecburen hep birilerine öneriyorum:)
Evet, imkanlar doğrultusunda diyelim :)Mesafeyi birazda kendimiz koyuyoruz:)
Sende yakınsın galibaKeşke benim de geçici olsa
O sebeple katılmayabilirim:)Bana önerdiğini hiç aklıma gelmemişti mesela halbuki sürekli yaptığım bişey
Aynen:)Şubat tatiline gidebilirim ama kızlar sınava hazırlanıyor bu sebeple gitmem lüks olacak:)Evet, imkanlar doğrultusunda diyelim :)
Sende yakınsın galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?