- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.802
Nere gittinki:) bi qra banlandim geri geldim dun:)Sanada canım
Yokluğumda banlanmamışsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nere gittinki:) bi qra banlandim geri geldim dun:)Sanada canım
Yokluğumda banlanmamışsın
İşe girdi, çalışıyorNere gittinki:) bi qra banlandim geri geldim dun:)
Ah nevosum haftasonu yapayim diyorumda bilmemki: ( olmazsa hafta ici insallah:))Merhaba canım nasılsınBizim tarif ne zaman gelecek
Aaa sahi sorcaktim aslinda is gorusmesine gitmisti demek basladi:)İşe girdi, çalışıyor
AynenAaa sahi sorcaktim aslinda is gorusmesine gitmisti demek basladi:)
Sende 1/4 unu devirdin gebeligin:) hayirlisiyla:)
Evet yaa, biraz kalça bel ağrısı çekiyorum, o kadar. Fazla ayakta kalmaya gelmiyorSende 1/4 unu devirdin gebeligin:) hayirlisiyla:)
Sağol canımçok geçmiş olsun canım
Allah kolaylık versin:)Banlanmadan yapsana kategoriyi kaçıracaksın:)Ah nevosum haftasonu yapayim diyorumda bilmemki: ( olmazsa hafta ici insallah:))
Kizi uyutuyorum yanimda ogkanlar inat ettiler beraber kizim dizidini izlicekmisiz:)) beni bekliyo bucurler:))
Merakla bekliyoruzEvet yaa, biraz kalça bel ağrısı çekiyorum, o kadar. Fazla ayakta kalmaya gelmiyor
12. Haftaya girince gideceğim ikili test ve cinsiyet için
Az kaldı, ocakta belli olur herhaldeMerakla bekliyoruz
Erkek ise hemen belli olur yoksa bekleriz:)Biz beklemeye razıyızAz kaldı, ocakta belli olur herhalde
Hayırlısı ve sağlıklısını nasip etsin rabbim :)Erkek ise hemen belli olur yoksa bekleriz:)Biz beklemeye razıyız
Amin inşaallahHayırlısı ve sağlıklısını nasip etsin rabbim :)
Evet yaa, biraz kalça bel ağrısı çekiyorum, o kadar. Fazla ayakta kalmaya gelmiyor
12. Haftaya girince gideceğim ikili test ve cinsiyet için
Amin canım, çok sağol. Aynen farklı bir duygu. Rabbim her isteyene nasip etsinAllah tamamına erdirsin nasıl güzel büyük heyecan bu