- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.809
- 798
Nere gittinki:) bi qra banlandim geri geldim dun:)Sanada canım
Yokluğumda banlanmamışsın![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nere gittinki:) bi qra banlandim geri geldim dun:)Sanada canım
Yokluğumda banlanmamışsın![]()
İşe girdi, çalışıyorNere gittinki:) bi qra banlandim geri geldim dun:)
Ah nevosum haftasonu yapayim diyorumda bilmemki: ( olmazsa hafta ici insallah:))Merhaba canım nasılsınBizim tarif ne zaman gelecek
![]()
Aaa sahi sorcaktim aslinda is gorusmesine gitmisti demek basladi:)İşe girdi, çalışıyor![]()
AynenAaa sahi sorcaktim aslinda is gorusmesine gitmisti demek basladi:)
Sende 1/4 unu devirdin gebeligin:) hayirlisiyla:)
Evet yaa, biraz kalça bel ağrısı çekiyorum, o kadar. Fazla ayakta kalmaya gelmiyorSende 1/4 unu devirdin gebeligin:) hayirlisiyla:)
Sağol canımçok geçmiş olsun canım![]()
Allah kolaylık versin:)Banlanmadan yapsana kategoriyi kaçıracaksın:)Ah nevosum haftasonu yapayim diyorumda bilmemki: ( olmazsa hafta ici insallah:))
Kizi uyutuyorum yanimda ogkanlar inat ettiler beraber kizim dizidini izlicekmisiz:)) beni bekliyo bucurler:))
Merakla bekliyoruzEvet yaa, biraz kalça bel ağrısı çekiyorum, o kadar. Fazla ayakta kalmaya gelmiyor
12. Haftaya girince gideceğim ikili test ve cinsiyet için![]()
Az kaldı, ocakta belli olur herhaldeMerakla bekliyoruz![]()
Erkek ise hemen belli olur yoksa bekleriz:)Biz beklemeye razıyızAz kaldı, ocakta belli olur herhalde![]()
Hayırlısı ve sağlıklısını nasip etsin rabbim :)Erkek ise hemen belli olur yoksa bekleriz:)Biz beklemeye razıyız![]()
Amin inşaallahHayırlısı ve sağlıklısını nasip etsin rabbim :)
Evet yaa, biraz kalça bel ağrısı çekiyorum, o kadar. Fazla ayakta kalmaya gelmiyor
12. Haftaya girince gideceğim ikili test ve cinsiyet için![]()
Amin canım, çok sağol. Aynen farklı bir duygu. Rabbim her isteyene nasip etsinAllah tamamına erdirsin nasıl güzel büyük heyecan bu![]()