Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok çok kolay gelsin :))İşten geldim, koştur koştur pazara gittim. Eve geldim, pazarları yerleştir, makineye çamaşır at, evi süpür sil, ilk çıkan çamaşırları as, tekrar makineye çamaşır at, şimdide kuruyanları katla
Maratona fena başladım sanırım
Kolay gelsin canımİşten geldim, koştur koştur pazara gittim. Eve geldim, pazarları yerleştir, makineye çamaşır at, evi süpür sil, ilk çıkan çamaşırları as, tekrar makineye çamaşır at, şimdide kuruyanları katla
Çok çok kolay gelsin :))
Sağolasınız kızlarKolay gelsin canım
İyi hafta sonu gezmeleriniz olsun fıstıklar
Ben gidiyim de makyajımı tazeliyim (şaka ettim vitrin temizliyorum )
Kolay gelsin ballım, önümüzdeki haftaiçi iş çıkışı full temizlik yapacağım inşallahİyi hafta sonu gezmeleriniz olsun fıstıklar
Ben gidiyim de makyajımı tazeliyim (şaka ettim vitrin temizliyorum )
Balkona asmıştım, gece toplayıp içerde nemini aldırdım, bugünde katlayıp kaldırdımyasminsay kolay gelsin canim nasil kuruttun bu havada masallah hizlisin daben de hamarattim bugun.. 1 saatte peynirli kek kisir ve patates salatasi yaptim yedik
Geçmişler olsun canım benimAh nerde canım grip olduk yine evdeyiz burun çekiyoruz
Balkona asmıştım, gece toplayıp içerde nemini aldırdım, bugünde katlayıp kaldırdım
Fakat ütülerim birikti hiç kalkasım yok
Ellerine sağlık canım benim, afiyet bal şeker olsun
İşten geldim, koştur koştur pazara gittim. Eve geldim, pazarları yerleştir, makineye çamaşır at, evi süpür sil, ilk çıkan çamaşırları as, tekrar makineye çamaşır at, şimdide kuruyanları katla
Maşallah
Sağolun bacılarım
Sağolasınız kıymetlilerim ben ağır geçiriyorum oğlum 1 günde atlattı maşallah iyiGeçmişler olsun canım benim
Gecmis olsun canim..Sağolasınız kıymetlilerim ben ağır geçiriyorum oğlum 1 günde atlattı maşallah iyi
Sağol canım bnm dikkat edin hasta olmayınGecmis olsun canim..
Benim kuzu da hastaydi dun, bugun daha iyi sukur.. bogaz agrisi yutkunurken aciyo diyordu... biraz nazladik baktik falan bugun iyi gibi canim.Sağol canım bnm dikkat edin hasta olmayın
Maşllah ona çabucak düzelmiş Allah beterinden korusunBenim kuzu da hastaydi dun, bugun daha iyi sukur.. bogaz agrisi yutkunurken aciyo diyordu... biraz nazladik baktik falan bugun iyi gibi canim.