- 21 Kasım 2017
- 27.495
- 120.041
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen yapsaydınHindistan cevizi yağlı Türk kahvemi yudumlarken bu aşşağlık yerze hiç tarif yapılmadığını fark ettim.
Olsada uydu olmasada uydu hemsosuuu, bundan sonra beleHayal etmek başarmanın yarısıdır hemşom,ya da ben uydurdum şu an ,emin değilim
Bozuldular bi kerem ne kadanda önyargılısınMesajları okumaya üşendim. Seda'dan başka konu açan olmadı mı yaa? Bildirim de gelmedi. Ne tembel çıktınız be
Bu şans herkese nasip olmazAllah herkese konu açılır açılmaz onaylanan yasminsay şansından versin, yok vazgeçtim sadece bana versin
Vurdu gol olduSen yapsaydın
Bir dahakine tarcinli iç askolettam belki gelirHindistan cevizi yağlı Türk kahvemi yudumlarken bu aşşağlık yerze hiç tarif yapılmadığını fark ettim.
Sus kız cevizli köfte yapamıyorum zaten, tüm motivasyonum gitti.Sen yapsaydın
Okulda anca bunu buldum kuşorellamBir dahakine tarcinli iç askolettam belki gelir
Ben daha tarifi bile tam almadım kiVurdu gol oldu
Sağlıklı ve mutlu yaşların olsun Kukrim Kukrişkom.Kukrim aşkom doğum günün kutlu olsun
Daha nice mutlu güzel senelere inşallah Yeni yaşın sana gönlünden geçen her şeyi güzelliklerle nasip etsin
İyi ki varsın iyi ki doğdun
Seni çok seviyorum
Eki Görüntüle 3488715
Dediğime geliyoruz gibi ama neyseOlsada uydu olmasada uydu hemsosuuu, bundan sonra bele
Telepati yöntemi ile benim konu açtığımı hissediyor yöneticilerimiz. Beklediğimi bilmem ben.Allah herkese konu açılır açılmaz onaylanan yasminsay şansından versin, yok vazgeçtim sadece bana versin
CancağızımHayırlı günler herkese.
Hangi gavur aldıysa artıkSus kız cevizli köfte yapamıyorum zaten, tüm motivasyonum gitti.
YuoooBozuldular bi kerem ne kadanda önyargılısın
Bende yapmadım ki bir motivasyon düşüklügu var üstümdeVurdu gol oldu
Neyyyyyyyyy meze okyanusunda ne demek almadımBen daha tarifi bile tam almadım ki
Üç kişi konularimiz gelsin diye bekliyoruz ama