- 8 Nisan 2017
- 56.727
- 296.125
Ben normalde tahmin edemem mesela geçen kurabiyeyi bilemedimValla ya miniko sen biliyorsun bu işi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben normalde tahmin edemem mesela geçen kurabiyeyi bilemedimValla ya miniko sen biliyorsun bu işi
Aldın mı tarif :))Olmasın olmasın
Yorgunluk neden?Amin kuzu,bende düşünüyorum ama çok yorgunum cok
İvitAldın mı tarif :))
Her sene sınava girip istediğim puanı alamadığım için kuzu sen okul öncesi için mi gireceksin, çocuk gelişimi için mi? Okul öncesi puanları daha insani diye biliyorumYorgunluk neden?
Tünaydın nazarcılar
Ben de niye iyi hissettim diyorum
Ben tüm pozitif enerjimi gönderdim bebişim birde tarifini yaparken son güne kalmazsan şahane olacakBen de niye iyi hissettim diyorum
Okuyup üfleyin de azıcık beni. Haydi bütün eller havaya
Yııaaaa... Benden de çokça yiyemediğim, aşko kuşkomdan bir kasaBen tüm pozitif enerjimi gönderdim bebişim
İnşallah bu sefer sarkıtmam. Daha kolayıma gelecek ocak tarifleri Ekim ortasında hazır olur bencebirde tarifini yaparken son güne kalmazsan şahane olacak
Offfff bu güzelliklerYııaaaa... Benden de çokça yiyemediğim, aşko kuşkomdan bir kasa
Eki Görüntüle 3486715
İnşallah bu sefer sarkıtmam. Daha kolayıma gelecek ocak tarifleri Ekim ortasında hazır olur bence
Tabağa ve kaseye koymayı düşünüyorum. Şu anki ruh halimden dolayı ammaaan modumdayım O gün gelince bakarımOfffff bu güzellikler
Valla sabırsızlıkla bekliyorum kuzu harika sunumlar
Ay ben kendi mesleğimi yapıp çocuk gelişimci olmak istiyorum. Eger ki atanamazsam bu insafsiz puanlar yüzünden. Ha bir de torpil meselesi var ona hiç girmek istemiyorum şuan, en azından emekli günümü doldurana kadar rehabilitasyon merkezinde çalışırım diye düşünüyorum. Bir de belediye de şansımı denerim ama ona da torpilim yokHer sene sınava girip istediğim puanı alamadığım için kuzu sen okul öncesi için mi gireceksin, çocuk gelişimi için mi? Okul öncesi puanları daha insani diye biliyorum
Canım belediye tamamen torpil üzerine kurulu, o yüzden orası zor ama özelde çalışırsın. Ben sosyoloji mezunuyum, şimdi alim yok puanlar çok yüksek .puanımı da yukseltemiyorum bir türlü. Çocuk gelisimci puanlarıda çok yüksek değil diye biliyorum.Ay ben kendi mesleğimi yapıp çocuk gelişimci olmak istiyorum. Eger ki atanamazsam bu insafsiz puanlar yüzünden. Ha bir de torpil meselesi var ona hiç girmek istemiyorum şuan, en azından emekli günümü doldurana kadar rehabilitasyon merkezinde çalışırım diye düşünüyorum. Bir de belediye de şansımı denerim ama ona da torpilim yok
Senin mesleğin ne?
2 sene önce 87-97 ile kapatmışlardı bu sene 81.9-91.3 ile kapatmışlar. 2026 da ne olur bilemiyorum.Canım belediye tamamen torpil üzerine kurulu, o yüzden orası zor ama özelde çalışırsın. Ben sosyoloji mezunuyum, şimdi alim yok puanlar çok yüksek .puanımı da yukseltemiyorum bir türlü. Çocuk gelisimci puanlarıda çok yüksek değil diye biliyorum.
O ney gız hani şu keşfetimi salmayan Antep köftesi mi?Çiğ köfteyi hangi gevur aldıysa bıraksın. Onun yüzünden cevizli köfte alamadım.
Çok güzel bir şey efsooooo.O ney gız hani şu keşfetimi salmayan Antep köftesi mi?