- 24 Eylül 2018
- 96.998
- 292.096
Sen tarif yapmayı bile son gün hatırlıyorsun Ordi sorun yokAma ben unuttum. Tek hatırladığım kırmızı niklii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen tarif yapmayı bile son gün hatırlıyorsun Ordi sorun yokAma ben unuttum. Tek hatırladığım kırmızı niklii
İyi akşamlar Seda 'cımNasılsın, bebeğin nasıl her şey yolunda mıİyi akşamlar. ..
İyi pazarlar ..
Nasılsınız?
Hafta içi müsait olamıyorum. Hafta sonu da üşeniyorumSen tarif yapmayı bile son gün hatırlıyorsun Ordi sorun yok
Unutur muyum hiçUnutmamissin
İyiyiz seda sen nasılsın umut nasılİyi akşamlar. ..
İyi pazarlar ..
Nasılsınız?
Yoğunluk olunca normal son dk bile olsa ekliyorsun neyse kiHafta içi müsait olamıyorum. Hafta sonu da üşeniyorum
UnutmazsınUnutur muyum hiç
İnşallah aşkomBizim üç gündür internet yok. Hergün arıyorum çalışma var,akşam düzelecek deniyor, yine yok. Hergün o günün tarihini veriyorVeride az çekiyor.
Umarım çabuk düzelir
Unutmazsın
Deprem bölgesinde yaşamak böyle bir şeyİnşallah aşkom
Deprem bölgesinde yaşamak böyle bir şeyİnşallah aşkom
Ben onu hiç düşünemedim doğruDeprem bölgesinde yaşamak böyle bir şey
Bakalım bu gece düzelecek mi
Aşko evin etrafında yok ama birkaç mahalle ileride her yer yıkılıyor ya da yeniden yapılıyor. Bu sıra elektrik, su da sık sık kesiliyor Ama internet çok uzun sürdü.Ben onu hiç düşünemedim doğru
O da ihtiyaç aşko ,insallah kısa surede her şey yoluna girerAşko evin etrafında yok ama birkaç mahalle ileride her yer yıkılıyor ya da yeniden yapılıyor. Bu sıra elektrik, su da sık sık kesiliyor Ama internet çok uzun sürdü.
İnşallah aşkomO da ihtiyaç aşko ,insallah kısa surede her şey yoluna girer
Amin aşkomİnşallah aşkom
Yakşamlariyi akşamlar