Unutmak istiyorum zaten kuzuKız Nerde biyerde duydum dilime takıldı ahdkddjbtamam tamam sustum demedim unut ahsjh
Daha iyi olursunuz inşallah. Bir zaman sonra düşüyor. Sık sık beslemeye çalış. İdrarla atıyor.Valla canoşum gidip gidip geliyoruz kontrollere ,artık yatirmiyor .dün gittik sarılığı vs olcuyorlar işte o devam ediyor . Uykusuzum WC ye zor gidiyorumşuan bunları ayağımda sallarken yazıyorum
Sen nasılsın pasalarim nasıl
Nevosun nesi var kötü bişey yoktur inşallah
Valla kuzu yemeği bile eşim hazirladi bugün öyle diyeyim çocuk durmuyor bide çok gazlı valla benim bu aralar katılmam imkansıza yakın az daha buyuyene kadar sanırım izleyiciyimAaa neden katilmiyorsun haydi dön aramıza dönüşün muhteşem olsunn
Çok geçmiş olsunValla canoşum gidip gidip geliyoruz kontrollere ,artık yatirmiyor .dün gittik sarılığı vs olcuyorlar işte o devam ediyor . Uykusuzum WC ye zor gidiyorumşuan bunları ayağımda sallarken yazıyorum
Sen nasılsın pasalarim nasıl
Nevosun nesi var kötü bişey yoktur inşallah
Hayırlı olsun yavrunuzValla kuzu yemeği bile eşim hazirladi bugün öyle diyeyim çocuk durmuyor bide çok gazlı valla benim bu aralar katılmam imkansıza yakın az daha buyuyene kadar sanırım izleyiciyim
İnş periskocummBal teyzemiz bizde seni çok öpüyoruzhediyeyi de çok merak ediyorum hadi bakalım takipteyim
Beklentini çok da şey yapma benim tarifler içinEninde sonunda görücezz
Geçen sene birinci olmuştun bu sene de güzel şeyler bekliyorum sendenGeç kaldım şaşırdık mı hayır
Tarif alınacak zamanları unutmasa yapacak amaGeçen sene birinci olmuştun bu sene de güzel şeyler bekliyorum senden
Blöf yapma bacım çok iyiydin gördükk boşuna şapka almamışsınnBeklentini çok da şey yapma benim tarifler için
Hayır
Çok da mükemmel yaptığı herşeyi Çok beğeniyorumTarif alınacak zamanları unutmasa yapacak ama
Ben de öyleÇok da mükemmel yaptığı herşeyi Çok beğeniyorum
Yok artık yaaaa yok artık yaaaa
Bence iyi şeyler aldınGeç kaldım şaşırdık mı hayır
Kocamgiller tarafından tarif yazdım eş tarafından kime ne hayır gelmişte bana gelsinBlöf yapma bacım çok iyiydin gördükk boşuna şapka almamışsınn