CanımmKuzuuuum
Sen yine geç kalıyorsun ben yarışmanın y sine katılamıyorum be kuzu kaç zamandır hemdeKuzu ben neden böyle oldum yaa belki son 15 yarışmadır falan hep geç kalıyorum ha
O kadar zile bastımGeç kaldım şaşırdık mı hayır
Bekliyorum mökemmel sunumlarini brooooİki efsaneyi neyseki kaptım.Haydi bakalım
İki efsaneyi neyseki kaptım.Haydi bakalım
Aaa neden katilmiyorsun haydi dön aramıza dönüşün muhteşem olsunnSen yine geç kalıyorsun ben yarışmanın y sine katılamıyorum be kuzu kaç zamandır hemde
Saat kur saat olmucak böyle
Sifliler tarif bırakmış mi bari kuşum?Hayır bizim unutmamız da ayrı bir avellik çünkü x files…
Ahh ah güzelciğimm sen zile bastın da bu şaşkın kadın kapının bile farkında değilO kadar zile bastım
Valla canoşum gidip gidip geliyoruz kontrollere ,artık yatirmiyor .dün gittik sarılığı vs olcuyorlar işte o devam ediyor . Uykusuzum WC ye zor gidiyorumSen nasılsın, bebiş nasıl perişkom
Elektrikler kesikti belkiAhh ah güzelciğimm sen zile bastın da bu şaşkın kadın kapının bile farkında değil
Kız Nerde biyerde duydum dilime takıldı ahdkddjbBro mu ?
O ancak minik bebisini sunarAaa neden katilmiyorsun haydi dön aramıza dönüşün muhteşem olsunn
Ben 16-17 gün önce ameliyat oldum. Tekrar enfeksiyon oldu 3 gündür yine yatıyorumBende hastanede hep ondan içtim
Hastanede misin sen abla hayırdır ne oldu