Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dünya mutfağını kim istemiyor?
Beni zaten biliyorsunuz Ne olsa yaparım ablaİsteyenler bir şey söylemiyor. 10 kişi yapalım desin ben varım,
Yani kesin katılacaklar karar verirse yapalımBeni zaten biliyorsunuz Ne olsa yaparım abla
Ee yani yapabilecek durumda olanlar yazsın Baştan konuşmak lazım Sende haklısınYani kesin katılacaklar karar verirse yapalım
Bu ay mesela 5-6 kişi yapmaktan vazgeçti. Yani özel sebepleri var. Bir şey demiyorum. Ama zaten 10 kişi yaparım deyip 5 i katılırsa sorun olur diye söylüyorum.
Ben istiyom ama iki kişiyle de olmaz nevosum, en az 15 kişi olaydıYani kesin katılacaklar karar verirse yapalım
Bu ay mesela 5-6 kişi yapmaktan vazgeçti. Yani özel sebepleri var. Bir şey demiyorum. Ama zaten 10 kişi yaparım deyip 5 i katılırsa sorun olur diye söylüyorum.
Zenna'sı gurbanBelki bir çılgınlık yapıp Zenna’m da katılmak ister Jenna16
Riskli kategori bence ,bu kategoride bile yapamayanlar olduysa diğerinde max 3 tarif gelirEe yani yapabilecek durumda olanlar yazsın Baştan konuşmak lazım Sende haklısın
6 kişinin işi çıktı aşkomRiskli kategori bence ,bu kategoride bile yapamayanlar olduysa diğerinde max 3 tarif gelir
2ye kadar neyse de ,6 çok fazla olmuş be aşkom6 kişinin işi çıktı aşkom
Bence riske girmeye gerek yok6 kişinin işi çıktı aşkom
Aklın yolu 1Bence riske girmeye gerek yok
Aynen aşkom ve devamı olabilir2ye kadar neyse de ,6 çok fazla olmuş be aşkom
Ben başka kategori buldumBence riske girmeye gerek yok
Şaşırmadık aşkoAynen aşkom ve devamı olabilir
Acaba ne ip ucu varsa alırızBen başka kategori buldum
Kesin yenecek bir şeyBen başka kategori buldum
Ya aşkom tam yazıyordum benden önce yazmışsınKesin yenecek bir şey
KalmadıAcaba ne ip ucu varsa alırız