• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

soğuk kanlıyım :(

Happyyyyy

Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2014
83
0
11
merhabalar..benim rahatsız olduğum bi durum var soğuk kanlı olmam..bi insanı ilk tanıdığımda hep ii düşüncelerde bulunup çok sevip çok değer veririm gözümde oldukça ii insan olur.ama daha sonrasında gözümde büyüttüğüm değerde olmadıklarını görürüm.verdiğim değeri hak etmediklerini anlarım bu sefer üzülürüm belli bir döneme kadar arkadaşlık ilişkilerim hep böle devam etti. haklı olsam da ilk adımı ben atardım.hep üzülürdüm yakınırdım.artık öyle değilim yine aynı durumla karşılaştığım da tepki gösteriyorum insanlara bağımlı yaşamıyorum artık.hiç kimsenin benden değerli olmadığını anladım.tepki veriyorum kısasa kısas cinsinden.çünkü söyle düşünürüm bir insan bir kötülük yapıyorsa karşısından aynısını gördüğünde yaptığını anlar diye düşünüyorum artık kendimi üzmektense bana yapılanı karşımdakine yapıyorum.ama artık çok sivri dilliyim insanlara karşı mesafeliyim aklımda şu var hep tamamen iyi niyetli olmamalıyım insanlara karşı çünkü hak etmiyorlar...yani içimde ki iyi insanı bastırıyorum güçsüz insanı da öle mesela kırıldım ağlamak isterim ya bunu bile göstermem sinire çeviririm.ama artık bu durumlardan rahatsız oldum sağlıklı bir hayat yaşamak istiyorum.özümde ki insanı dışarı çıkarmak istiyorum ama zamanında çok üzüldüğü için bunu yapamıyorum.insanlarla yakın olduğum tamamen iyi niyetle yaklaştığım zaman fiziksel görüntümle dalga geçtikleri zaman ki kendimi değiştirmem de en büyük etkende bu ne kadar mesefeli olursam o kadar üzülmem düşüncesi..gerçekten bu düşüncem olumlu sonuç verdi.ama insanlardan soyutladı...ne yapmalıyım lütfen yardımcı olunuz... iyi günler

Aynı seyleri yasamistir cogu insan. Ah şu deger bilmeyen işi düştüğünde de agzimizin icine düşen insanlar hepsi aynilar.... bende yaşadım dediklerini coook agladigimi biliyorum ama degerler mi hiicc.. simdi ise yaşıyorum sadece ne bir dost ne bir arkadaş gerekte yoklar aslina bakarsan. Görüştüğüm kimse mi yok var elbette ama onlarda bi yerde haddinde.. kendini sevmek ya bu baska bisey degil. Kimse umrumda degil benimde cunku zamaninda cok kirildim bende insanlardan yaşım daha kucuk ama yasanilanlar fazla belkide benim dert dediklerim baskalarina cocuk oyuncagi. Allah herkesi farkli siniyor ya. Bence kendini sevmelisin böyle devam et. Umrumda olmasin kimse bosver kendin icin yasa. Uzulen onlar olsun takma bi kere oyle her soyleyeni her soyleneni yoksa gercekten mutlu olamiyor insan. Her sabah uyandigunda tek kural var aklinda sana senden baskasi yok bu dunyada. Cok sevdiginde olabilir ama kendin cok daha degerlisin unutma

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aynı seyleri bende yasıyorum insanlar hayal kırıklıgı yasattı bana arkadas olsun cevremdekilerolsun canım ciğerim dediklerim arkamdan konusanlar..artıkkimseye güvenim kalmadı sanki o iyi görünenlerde öyle gibi geliyo ve soguk olmak cok samimi olmak istemiyorum.bu olayı hep yasıyorum amave gecen gün yine yasadımcok sevdigimbir abla yaptı bana bunu.artık güvenim kalmadı insanlara sır vermek hele hiçistemiyorum...sasırıyorum ama anti sosyal oldum cıktım

cevap verdiğiniz için sevindim kızlar teşekkür ederim :54: tek olmadıığımı farkettim. çünkü bu olayda ki hatayıda kendimde aramaya baslardım evet biz bişeler yasıoruz ama acaba dedim yüklediğim anlamlar mı farklı ama sizde aynı seleri yasamışsınız aynı yoldasınız aynı etkiler mevcut...ben yürekten inanıyorum ki içiniz aslında çok temiz ama artık yasadıklarınızdan soğuk duruyorsunuz insanlara karşı.çünkü ben söle düşünürüm beni kıran insana karşı ii niyetli davranmamam lazım ona gösterdiğim iyi niyet acizlikmiş gibi gelir. sinsi bi insanmı gördüm karşımda hiç beklemiyomuydum sonrasında bende ona sinsi davranırım çünkü kişi öle.güvendim mi o insana laf mı tasıdı bir daha güvenmem bişe sölemem kesin çizgiler edindim kendime.bu kesin çizgiler rahatsız etmiyorda değil.beni kıranı kırıyorum.ama bi yandan da dini boyutuyla düşünüyorum durumu ama sonrada diorum ki beni kırana karşılık vermedim de noldu sessiz sessiz ağladım üzdüm kendime ettim.beni üzeni üzdüğümde o olayın etkisini çabuk atlatıyorum belki kötü ama....

bazen diyorum ki insanlara içimden geldiği gibi tamamen iyi davranıyım ama kırılmıyım :/ yazarken bile güldüm o kadar zıtlar ki tamamen ii davrancaksın bide kırılmıcaksın....:1:

Keske canim yapabilsekte hem kirilmayip hemde iyi olsak. Ben kin tutmam insanlara yapmıyorum çünkü bakarim eger yaptigi hatayi kabullenip iyi davranirsa bana ayni sekilde devam ederim ama mesafeli oyle icli disli olmam ama somurtmamda yüzüne. Neyim eksilir ki biraz alttan alsam diye düşünüyorum. Gelene kapim acik gidene durda demem herkes yerine gore hayir kötü olduklarinda ellerine ne geciyor onuda anlamiyorum yahuu bir kere gelmissin su dunyaya iyi gecinmek varken bu kavga gürültü niye bu insanlarda cok tuhaf haa. Vallahi ölüp gittigimde arkamdan bi allah razi olsun deseler daha ne isterim fani dunyadan bunun icinde tabii suanda iyi olmak lazim. Kendi halinde ol kimseye karisma bosveeer diye öğütledim kendimi kafam rahat icim rahat.. ben iyiyimmm herkese karsi kotu olan yine kendileri oluyor.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back