Bebeğim 4 aylık hava 2 derece dışarı çıkarıp yürüş yapmak istiyorum korkuyorum hasta olur diye . Mont giydirilen arabaya da rüzgarlık takıcam ama üşür mü soğuk hava solursa üşütür mü korkuyorum
Kronik bir hastalığınız mı var?
Bağışıklık sisteminiz mi problemli?
Soğuğu hissetmek başka birşey üşümek başka birşey hasta edecek kadar soğuğa maruz kalmak başka birşey anlatabildimmi
Kronik bir hastalığınız mı var?
Bağışıklık sisteminiz mi problemli?
Soğuğu hissetmek başka birşey üşümek başka birşey hasta edecek kadar soğuğa maruz kalmak başka birşey anlatabildimmi
Allah yardımcınız olsun zor ama zamanla insan onunla geçinmeyi yaşamayı öğreniyor yeterki kendinize acımayın
Hayatınızı ona rağmen ve onunla daha konforlu hale getirmeye çalışın
Allah yardımcınız olsun zor ama zamanla insan onunla geçinmeyi yaşamayı öğreniyor yeterki kendinize acımayın
Hayatınızı ona rağmen ve onunla daha konforlu hale getirmeye çalışın
Nereye kadar kaçacağım ki? Soğuğa hassasiyetim var diyeyim. Ateş çıkma durumum yok Sanki ölümcül hastalığım varmış gibi anlattım Şu anda boğazım ağrıyor, tahriş oldu. Altı üstü biraz çorapsız kaldım.
Uyku tulumunu giydirip 5 dakikalık markete çıkarmıştım geçen 2 aylık pusetin örtüsünü de kapattım hiç üşümemiş vücudu sıcaktı bir de önemli olan terlememesi gerek üşümesin derken aşırı terleyecek şekilde giydirmemek lazım