Soğuk havada dışarı çıkarmak?

yorgundana

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2023
52
14
26
Bebeğim 4 aylık hava 2 derece dışarı çıkarıp yürüş yapmak istiyorum korkuyorum hasta olur diye . Mont giydirilen arabaya da rüzgarlık takıcam ama üşür mü soğuk hava solursa üşütür mü korkuyorum

Benimki de 7 aylık olacak nerdeyse ve dışarı çıkmak istiyo. sürekli pencerenin önüne gidip dışarı bakıyor. Korkumdan çıkaramıyorum bende. Ne kadar bebek arabasında olsa da bebek olduğu için daha fazla üşür diye düşünüyorum. Bende bunaldım bir yandan

Çok soğukta bile günde 10 dakika da olsa uygun giydirip cocugu dışarı çıkarın. Çocuk soğuktan değil, temiz hava almadığında hasta olur.

Bende çok bunaldım ebemi aradım o da çıkarma dedi hava soğuk diye 2 dere hava

Çok soğukta bile günde 10 dakika da olsa uygun giydirip cocugu dışarı çıkarın. Çocuk soğuktan değil, temiz hava almadığında hasta olur.
Ama hava 2 derece bird ebeyi aradım o da çıkarma çok soğuk hava dedi kararsızım

Uygun olmayan hava yoktur, uygun olmayan kiyafet secimi vardir. Bir subat bebesi olarak sokaklarda buyudu veledim.
Hava 2 derece Şuan ebeyi aradım sordum ben bile üşüyorum acil işin yoksa çıkartma dedi ama bilmiyorum

Insanlar danimarkada eksi bilmem kac derecede cocuk uyutuyor. Hususi sicak evlerinden cocugu giydirip cikarip disarida sogukta uyutuyor. Kendileri geri eve girip oturuyor. Bi bizim millete hass yavvriiim üşür cocuk muhabbeti.

Hic unutmuyorum kizimin daha 40 i cikmamisti. Subatin ortasi deli gibi kar yagiyor. Attim kizimi kanguruya cektim ustumuze montu yuruyuse ciktim. Ajajaj annem kizmisti hasta edeceksin cocugu 2 ay evde duramadin diye. Hasta filan olmadi valla.

Bebeği soğuk hasta etmez. Havasızlık ve sıcak hava hasta eder. 10 dk da olsa çıkarabilirsiniz. Uygun giydirin yeterli. Ben hep çıkarttım.

Ben karlı havalarda falan çıkarmıştım iki üç aylıkken, bı astronot tulum bı battaniye hiç hasta olmadı, kapalı evde temiz hava olmadığı için de hasta olabilir, korkacak bir durum yok merak etmeyin birazcık yuruyus ona da iyi gelir, Allah bağışlasın

Çıkarın bence. Bebekler kolay üşümüyor. Üstüne birkaç kat giydirin. Bebek arabasına termal battaniyeler satılıyordu onlardan almanızı öneririm kış boyu çıkarsınız daha. Bebekle evde zaman geçmez. Rutin oluşturun kendinize sabah kahvaltı edin. Bebeği emzirin çıkın. Yeni annesiniz telaşınızı anlıyorum ama gerek yok çıktıkça alışacaksınız.

Bende de aynı dert geçen ay duruyordu arabada bu ay etrafı izlemek istiyor çıkınca bağırıyor arabada üstümü aç diye markete girdik kucağıma alıp rafları izlettim sakinlesti

Her soğuğu hissettiğinizde hasta oluyor musunuz?

Bebeğe astronot tulum giydirin, bere takın, direk rüzgara maruz kalmasın arabasına rüzgarlık takın bu kadar, nasıl üşütebilir bu şartlarda?
Çocuğu rüzgarlık içinde serada gibi gezdirip eve döndürmeyin, uygun kuytu bir yerde rüzgarlığı açın temiz hava alsın oksijen alsın 5-10dk.
2 derece aşırı soğuk değil ayrıca

Ebeninde bebek doğurtmak dışında bir vasfı yok neden onun lafına bu kadar itibar ettiniz anlamadım, komşu teyzeyle aynı yani
Çocuk doktorlarının her gün her sıcaklıkta çocukların bebeklerin en az 20 dakika açık havaya çıkarılmasını tavsiye ettiğini hiç duymadınız mı?
En soğuk Avrupa ülkelerinde bebekler öğle uykusunu buz üstünde kar üstünde sokakta yada balkonda uyuyor
Biraz araştırın, çocuk doktorlarına sorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…