Soğuk havada 23 Nisan kutlaması

Teşekkürler.
Size de geçmiş olsun.
Dün geceden beri kustuğu için bomboş mide, şimdi safra çıkarıyor afedersiniz.
Hiçbir şey yemiyor, midesi bulandığı için.

Çocukken başıma gelmiş olaydır. Arkadaşların karşısında rencide olma hissi bir yana o kadar emek verip, çıkarılmak... bir de 23 Nisan'larda yoklama alınırdı gelmek mecburiydi. Birde o gösteriyi izlemek zorunda bırakılırdık.

Valla okulda beden dersine de girecek her an yanında olamazsınız. Büyük halimizle biz bile bilemiyoruz bazen ne giyip be çıkaracağımızı. Mecbur gidecek yani ömür boyu. Tedbirli olun yeter
9-10 yaşında olsa sıkıntı değil, öğrenir.
5-6 yaşındaki küçük çocukları incecik kıyafetlerle iki saat bekletmek, yetişkinlerin bencilliği ve düşüncesizliği.

Çok geçmiş olsun. Havalar soğuk du madem, Anaokulunun gösterisi ya iptal edilmeliydi yada kapalı bir ortamda yapılmalıydı.

Benim kızım da Anaokuluna gidiyor, hava soğuk diye başka bir okulun kapalı spor salonunda kutlandı 23 Nisan. Ayrıca çocuklar küçük, öğretilen dansları yapamıyorlar diye, okul bir ekip kiralamış. Palyonça, kostümlü çizgi film kahramanı filan. Çocuklara yarışmalar yaptırıp, yüzlerini boyadılar. Balonlar dağıttılar. Gayette keyifli bir gün geçirdik.

Okuldaki öğretmenler de aynı durumda oluyor maalesef. "Çatmak" istiyorsanız milli eğitimle görüşün. Çocuklarınız ne kadar yoruluyor ve üşüyorsa öğretmenler 2 3 katı oluyor. Zira en çok kendimden biliyorum.

Protokol işi olduğu için müdürün de söz hakkı yok. Aslında vali içeri alınsın dese iyi olurdu. Çünkü onlar üstünde montla beklerken çocuklar donuyor. Ben de 23 nisanda protokol iptal edene kadar sağanak yağmur altında beklemiştim. Keşke bu tür programlar kalkıp festival yapılsa. Yarışmalar standlar olsa isteyen çocuklar gösteri yapsa ama öğlen saatlerinde falan ve üstü kapalı yerlerde.

Bu genel kutlama olduğu için her sene şehir meydanında protokol önünde sergilenirmiş.
Madem öyle bari çocuklara öncelik verilseydi, küçücük çocukları en sona bırakmışlar.

Çok geçmiş olsun... Çok haklısınız bu konuda gerçekten. Tavrınızı belli edin muhakkak. Benim kızım da anaokuluna gidiyor ama okul yönetiminden çok memnunuz. Kesinlikle yormuyorlar bu konuda sınıflarında kutlama etkinlik yapılıyor. Abim öğretmen dün onun olduğu okula gittik gösterileri izlemeye. Kenar mahalle sayılan bir yerde çalışıyor abim ama kutlamaları o kadar güzel oluyor ki. Çocuklar nasıl eğleniyorlar. Kısa gösterileri oluyor daha sonra öğretmenlerle bildiğiniz halay çekip eğleniyorlar ama maşallah inanılmaz mutlular. Geçen yıldan beri biz de alıştık oraya götürüyoruz. Önemli olan çocukların eğlenmesi gerçekten.

Cocuk bayramini okullarin bir yarisi haline getiriyorlar. Kim daha gosterisli olacak, hangi ogretmen hangi dansi yaptiracak vs.
Keske cocuklari bi biraksalar da o gun gonullerince eglense yavrular.
Sorunuza gelince gidip catmanizin bir faydasi olmaz. Odagi cocuk olan okul/ogretmen zaten onlari o sekilde bekletmezdi. Kendileri amaclarina ulasti sizin cocugunuz hasta olmus olmamis onemli degil onlar icin

Teşekkürler.
Size de geçmiş olsun.

Sağolun. Bir iki kaşık yoğurt yedirmeye çalışsanız. Çok kötüdür o safra ya, boğazı yakar geçer.

Maalesef benim çocukluğumda da böyleydi hala böyle... Kapalı spor salonlarında kutlansa heryerde keşke... 19 Mayıs da dahi havalar daha tam ısınmamış oluyor. Çocukları incecik gösteri kıyafetleriyle uzun süre bekletmeleri çok kötü...

oyy çok geçmiş olsun yavrunuza
Çok haklısınız zaten nisan havası soğuk bu biliniyor illa kapalıda yapıla bilinirdi spor salonunda hele ki bunlar daha minik anaokulu biz büyükler bile üşüyoruz hala bunların bağışıklığı çok daha zayıf.
Bence de söyleyin onlarda anne babadır sonuçta nasıl böyle bir sorumsuzluk olmuş.

Teşekkürler.
Size de geçmiş olsun.

Serum falan takılsın doktora götürün..

Bir defa gıda zehirlenmesi geçirdim. O boş öğürtü mahfvediyor insanı..
Karın sırt kaslarım bile ağrımıştı..

Serum falan takılsın doktora götürün..

Bir defa gıda zehirlenmesi geçirdim. O boş öğürtü mahfvediyor insanı..
Karın sırt kaslarım bile ağrımıştı..
Yarına randevu aldım. İnşallah seruma gerek kalmaz.

23 nisanda neden çocukları eğlendirecek bir şey yapmak yerine protokollere oynuyoruz anlamıyorum zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…