Teşekkürler.Sinirlenmekte haklısınız tabii ki. Tam hastalık havası. Söz konusu çocuk olunca da insan daha çok sinirleniyor. Çok geçmiş olsun bu arada, rabbim şifasını versin kuzunun. İnşaallah gün içinde kendisini toplar. Bizim gösteri kapalı alanda olduğu halde cumartesi gecesi öksürdü durdu pazar günü ağzına akşam sekize kadar lokma sokmadı, ishal oldu. İçine işlemiştir incecik üstle soğuk yavrunun.
Güya çocuk bayramı ama büyüklerin egolarını tatmin için çocuklar mağdur oluyorlar.Evet. Cimer güzel fikir.
Oraya yazayım.
Çocukken başıma gelmiş olaydır. Arkadaşların karşısında rencide olma hissi bir yana o kadar emek verip, çıkarılmak... bir de 23 Nisan'larda yoklama alınırdı gelmek mecburiydi. Birde o gösteriyi izlemek zorunda bırakılırdık.Her sene aynı şey oluyor
Çocuk bayramı mı çocuk eziyeti mi belli değil
Çocuklar bizi değil biz onları eğlendirmeliyiz yahu şu günde
6. Sınıftaydım okulumuz katılıyodu bütük stadta dans gösterisi vs yapılacaktı
Aylarca çalıştırdılar bizi
Son 3 prova kalmıştı
Güneşin yağmurun altında hep çalıştık
Son provadan önce beni elediler
Neymiş hareketleri tam yapamıyomuşum
O kadar gücüme gitmişti ki
Çocuğum ben ya yapamasam ne olur
Eğlenmek için değil miydi bu etkinlikler?
Hevesim kursağımda kalmıştı
Artık nasıl bir ah ettiysem aşırı bir sağanak yağmıştı o mükemmel gösterileri başlamadan bitmişti
9-10 yaşında olsa sıkıntı değil, öğrenir.Valla okulda beden dersine de girecek her an yanında olamazsınız. Büyük halimizle biz bile bilemiyoruz bazen ne giyip be çıkaracağımızı. Mecbur gidecek yani ömür boyu. Tedbirli olun yeter
Bu genel kutlama olduğu için her sene şehir meydanında protokol önünde sergilenirmiş.Çok geçmiş olsun. Havalar soğuk du madem, Anaokulunun gösterisi ya iptal edilmeliydi yada kapalı bir ortamda yapılmalıydı.
Benim kızım da Anaokuluna gidiyor, hava soğuk diye başka bir okulun kapalı spor salonunda kutlandı 23 Nisan. Ayrıca çocuklar küçük, öğretilen dansları yapamıyorlar diye, okul bir ekip kiralamış. Palyonça, kostümlü çizgi film kahramanı filan. Çocuklara yarışmalar yaptırıp, yüzlerini boyadılar. Balonlar dağıttılar. Gayette keyifli bir gün geçirdik.
Çok geçmiş olsun... Çok haklısınız bu konuda gerçekten. Tavrınızı belli edin muhakkak. Benim kızım da anaokuluna gidiyor ama okul yönetiminden çok memnunuz. Kesinlikle yormuyorlar bu konuda sınıflarında kutlama etkinlik yapılıyor. Abim öğretmen dün onun olduğu okula gittik gösterileri izlemeye. Kenar mahalle sayılan bir yerde çalışıyor abim ama kutlamaları o kadar güzel oluyor ki. Çocuklar nasıl eğleniyorlar. Kısa gösterileri oluyor daha sonra öğretmenlerle bildiğiniz halay çekip eğleniyorlar ama maşallah inanılmaz mutlular. Geçen yıldan beri biz de alıştık oraya götürüyoruz. Önemli olan çocukların eğlenmesi gerçekten.Günaydın hanımlar;
Malum dün bayramdı.
Anaokuluna giden kızım da bayrama katıldı okuluyla beraber.
Yalnız hava çok soğuktu ve rüzgarlıydı.
Ben kalın kaşemle üşüdüm neredeyse.
Bu havaya rağmen çocukları montsuz tam 2 saat alanda beklettiler.
Kızım tören bittiğinde tir tir titriyordu. Bu gece sabaha kadar kustu.
Şu anda da halsiz yatıyor.
Okula gidip görevlilere çatasım var.
Bana bir şeyler söyleyin, bu doğru mu?
Teşekkürler.
Size de geçmiş olsun.
Dün geceden beri kustuğu için bomboş mide, şimdi safra çıkarıyor afedersiniz.
Hiçbir şey yemiyor, midesi bulandığı için.
Teşekkürler.
Size de geçmiş olsun.
Dün geceden beri kustuğu için bomboş mide, şimdi safra çıkarıyor afedersiniz.
Hiçbir şey yemiyor, midesi bulandığı için.
protokol falan dinlemez o çocuğu ordan alırdım.
Yarına randevu aldım. İnşallah seruma gerek kalmaz.Serum falan takılsın doktora götürün..
Bir defa gıda zehirlenmesi geçirdim. O boş öğürtü mahfvediyor insanı..
Karın sırt kaslarım bile ağrımıştı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?