Maalesef onları protokol kısmına aldılar.Çocuklarınızı niye alıp gitmediniz ?
Yazık günah.
İçeride yapsalarmis gösteriyi madem.
Ha eğer yapmadilarsa alır giderdim çocuğumu.
Hava soğuk çıkartmazlar diye düşündüm ama hiç giydirmemişler.Benim kizimda şuan hasta yatıyor okula gidemedikeşke gösteri onlara gelene kadar montunu giydirseydiniz gerçi ben giydirdim ne oldu sonuç yine hasta çok geçmiş olsun çabuk iyileşir ler umarım.
Ben de öyle düşündüm.Çocukları gösteri alanına montla alabilirlerdi. Görevliler öğretmenler artık kim varsa gösteri sırasında montlarını alırlardı sırtlarından. Bir çözüm bulunurdu mutlaka. Yazıktır. Çocuk bayramı ama zehir olmuş çocuklara.
Bravo konuyu nereye bağlamışsınız.Hanfendi 23 Nisan Bayramlarımız hep soguk geciyor saten.. Dert ettiğiniz bayram galiba ne düsünceyle böyle bir konu actın sabah sabah anlamıyorum madem hava soguktu göndermeseydiniz..
Ben montuyla teslim ettim. Kızıma çıkarma diye tembihledim ama fotoğraf çekimleri, yetkililere yaranma çabası derken 2 saat montsuz beklediler, gösteri bitene kadar.23 Nisan'ın genel havasıdır bu yağmur da yağabilirdi hangi vicdansız yarım akıllı idarenin işiyse gidin çatın bence..
Keşke siz de teslim ederken montunu üstünde bıraksaydınız. Montları bırakın mı dediler çocuklara?
Anasinifi öğrencisine birazdaha özen gostermeliydiler kizmakta haklısınız bence bende çok kızdım çünku. Gondermeseydiniz diyen oldu ama bu çocukların bayramı yeni kıyafet aldılar aylardır hazırlandıkları oyunu oynamanın sevinci vardı nasıl diyim gidemezsinHava soğuk çıkartmazlar diye düşündüm ama hiç giydirmemişler.
Bu yüzden öğretmenine çatasım var
Hanfendi 23 Nisan Bayramlarımız hep soguk geciyor saten.. Dert ettiğiniz bayram galiba ne düsünceyle böyle bir konu actın sabah sabah anlamıyorum madem hava soguktu göndermeseydiniz..
Ben montuyla teslim ettim. Kızıma çıkarma diye tembihledim ama fotoğraf çekimleri, yetkililere yaranma çabası derken 2 saat montsuz beklediler, gösteri bitene kadar.
Kızım hevesli değildi. Öğretmeni ikna etti.Anasinifi öğrencisine birazdaha özen gostermeliydiler kizmakta haklısınız bence bende çok kızdım çünku. Gondermeseydiniz diyen oldu ama bu çocukların bayramı yeni kıyafet aldılar aylardır hazırlandıkları oyunu oynamanın sevinci vardı nasıl diyim gidemezsin
Biz de öyleydik.Bir ogretmen, anne ve zamaninda cocuk olarak olaya etraflica bakiyorum. Hic icime sinmiyor. Cocuk bayrami... Cocuklar eglenecekti degil mi? Hasta, kusuyor yavrucak.
Ortaokulda hatirliyorum. Buz gibi havada saatlerce beklerdik aman yanlis yapmayalim aman buyuk buyuk insanlarin gonlu olsun. Bayram bizim de kosullar cocuk yararina gozetilmeli.
Kapali spor salonlari ne icin var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?