- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.974
- 798
Biz de montlu teslim ettik ama.Biz çocukları öğretmene montlu teslim ettik gösteriden sonra etrafta mont aradık ama olsun çocuklar çıkana kadar giyinikti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz de montlu teslim ettik ama.Biz çocukları öğretmene montlu teslim ettik gösteriden sonra etrafta mont aradık ama olsun çocuklar çıkana kadar giyinikti
Okul müdürüyle görüşeceğim bakalım ne diyecek?Okul idaresi her program için farklı öğretmenleri görevlendirir. Mesela bizim okulda sonuç öğretmeni bir arkadaş hazırladı. Bana oyunumu sordu ben en başta oynatmak istediğimi söyledim. Bu durumda sizin öğretmeninizin tavrı da önemli. Ama normalde anasınıfının en son çıkmaması lazım. Yani ben 9 yıllık öğretmenim. Böyle bir durumla karşılaşmadım.
konuyu nerden nereye getirmişsiniz sırf polemik olsun diyeHanfendi 23 Nisan Bayramlarımız hep soguk geciyor saten.. Dert ettiğiniz bayram galiba ne düsünceyle böyle bir konu actın sabah sabah anlamıyorum madem hava soguktu göndermeseydiniz..
Hanfendi değil hanımefendi saten değil zaten. Uyanınca ne içiyorsunuz? Burda 1 kişi de 23 nisana karşı değildir kazı koz anlamayın günah.. Ayrıca 5 yaşında çocuklardan bahsediyoruz hava soguksa göndermeyin demek yerine okul yönetimi kapalı spor salonunda neden yapmadı, okulda yoksa belediyede vardır.. Sorumsuzluk demenizi beklerdik.. Kibliyorum sizi işiniz gücünüz provakasyonHanfendi 23 Nisan Bayramlarımız hep soguk geciyor saten.. Dert ettiğiniz bayram galiba ne düsünceyle böyle bir konu actın sabah sabah anlamıyorum madem hava soguktu göndermeseydiniz..
Sağolun23 Nisan zaten hep bu havada geçiyor yok derdin bayram herhalde vs diye boş boş konuşan gereksiz hayır 23 Nisan her yıl böyle olmuyor .Geçen yıl bursadaydim ve hava gayet güzeldi oğlumu alıp etkinlik yapılan bir alana götürdük oradan biliyorum üzerine hırka dahi almamistim .Ama bu yıl genel olarak memlekette buz gibi bir hava var .
Geçmiş olsun B Began .Dün bende oğlumu alıp bir dolastirayim belki bir kutlama vardır dedim .onu sıkı sıkı giydurdim ama ben hasta oldum aynı kizinzi gibi akşamdan beri istifra ediyorum basım çatlıyor .Ben böyle olduysam o küçücük çocuklar ne olmuştur ...
Okulun kendi gösterileri hep kapalı spor salonunda oldu.Vicdansızlar. Bizim 23 nisan gösterimiz, haftasonu konferans salonunda yapıldı. İçerisi sıcak olmasına rağmen o gece kızım öksürdü durdu.
Geçen sene de yaş gruplarına özel şenlikleri vardı. Dışarıda olacaktı ama hava bozunca hemen herşeyi spor salonuna taşımışlar. Orada dans ettiler, etkinlikler yaptılar. Öğretmenleri ile hazırladıkları el ile yapılmış etkinlik oyunlarını oynadılar. Dışarıda yapsalar kıyamet kopardı bence.
Evet. Cimer güzel fikir.Cimer e şikayet edin. Bakanlığa meb müdürlüğüne şikayet edin. Farkındalık oluşturun.
Hava güzel olursa yapılsın veya kapalı alan tutsunlar..
Tamam gösteri yapılması güzel ama o ne saçmalık öyle.
Bizde de hava soğuktu ama öğretmenler montları çıkarttırmad. Gösteri başlayınca çıkarıp bitince hemen giydirdik
Size de geçmiş olsunNe kadar dikkat etsek de malesef hastalık bizde de oldu. Anasınıfında oğlum. Gösteriye çıkana kadar okul içinde montla durdular. İlk onlar çıktı. Biter bitmez giydirdim montunu.
Sonra abisinin gösterisi için bekledik. Biter bitmez eve geldik. Sonuç küçük oğlum dünden beri kusma ve ishal.
Hocamızda dikkat etti bizde ama sabah saatleri çok soğuktu. 23 nisanlar resmen eziyete dönüyor.
Sinirlenmekte haklısınız tabii ki. Tam hastalık havası. Söz konusu çocuk olunca da insan daha çok sinirleniyor. Çok geçmiş olsun bu arada, rabbim şifasını versin kuzunun. İnşaallah gün içinde kendisini toplar. Bizim gösteri kapalı alanda olduğu halde cumartesi gecesi öksürdü durdu pazar günü ağzına akşam sekize kadar lokma sokmadı, ishal oldu. İçine işlemiştir incecik üstle soğuk yavrunun.Okulun kendi gösterileri hep kapalı spor salonunda oldu.
23 Nisan çocuk bayramı ama mülki amirler için dışarda yapıldı sanırım.
Bilemiyorum. Sinirliyim.
Nasıl olsa montu var diye düşünemedim.Böyle durumlarda termal içlik ve külotlu çorap giydirmenizi tavsiye ederim. Terlese de sırtı kuru oluyor
ne alaka işi siyasete mi çekmeye çalışıyrosunuz?Hanfendi 23 Nisan Bayramlarımız hep soguk geciyor saten.. Dert ettiğiniz bayram galiba ne düsünceyle böyle bir konu actın sabah sabah anlamıyorum madem hava soguktu göndermeseydiniz..
Valla okulda beden dersine de girecek her an yanında olamazsınız. Büyük halimizle biz bile bilemiyoruz bazen ne giyip be çıkaracağımızı. Mecbur gidecek yani ömür boyu. Tedbirli olun yeter. Göndermemek falan çare değil yani. Siz düşüneceksinizNasıl olsa montu var diye düşünemedim.
Bilseydim hasta der göndermezdim.