Soğuk hava ve dışarıdaki hayvanlar

Ya barınakta çalışma şartları neler veya nereye irtibat kuruluyor

Hahaha tipe bak ya maymunnn

Ya barınakta çalışma şartları neler veya nereye irtibat kuruluyor
Ben direk barınaga gittim zaten oradakiler hiç zorluk öıkarmıyor cunku çalışan insana her zaman ihtiyaç var.arada gönüllü gelmek istediğimi söyledim tabii ne zaman istersen gel dediler,ondan sonra gitmeye başladım işte..başta çok çekinmiştim ama barınağa gidince boşuna olduğunu anladım.köpekleri gezdiriyorum yavrulara yardım ediyorum o şekilde işler...
Bence barınağa direk git yardım etmek istiyorum de, hiç sıkıntı çıkarmazlar hatta sevinirler

Kıyamam korkuyordur tabi.. acaba camı pencereyi kapayıp bir odaya koysan sabahları biraz orada uçsa olmaz mı?

Ama o kanatlarını çırpması lazım uçmadığından yapıyor öyle bende hasta bi güvercin bakmıştım kutusuna yaklaştığımda bana kanadıyla vuruyordu
Ha bide dışarıyı görmesin kalın perdeleri kapat uçmaya çalışmaz belki gökyüzünü görünce uçmak istiyordur

Ay keşke 2 hafta önce haberim olsaydı... ben terslerler diye gidemedim barınağa..

Ay keşke 2 hafta önce haberim olsaydı... ben terslerler diye gidemedim barınağa..
Yok olurmu bedavadan çalışıyoruz hayvanlara yardım ediyoruz işte,neden terslesinler aksine hem yavrucaklar hem onlar sevinir.bir dahakine gidin muhakkak derim

Ya sen nerde tutuyodun kutuya mi koymuştun

Ya sen nerde tutuyodun kutuya mi koymuştun
Bayağı büyük üstü açık bi kutunun ortasından oklavayla delip tünek yapmıştım kurunun bi köşesinde yiyeceği mamayı bi köşesinede suyunu koymuştum istediğinde yemek yer istediğinde tüneğinde otururdu bazende yerde yatardı kuzu

Arkadaşlar Kedim öldü cennettw olurmuyum diye bi konu açıldı ve tartışmalar oldu evet, bazı arkadaşlar doğru hatırlıyor. Ama hatırlatmadıkları o konuyu bir erkek açmıştı ve kazen o kişinin bir kaç üyeliği olduğunu,ortalığı karıştırmak için fake konular açtığını göstermişti. Onunla nasıl karşılaştırma yapıldı bu konuda anlayamadm!!

Kedi evi yapmak çok kolay aslında ama işte maalesef yaygın değil
Gereken malzemeler o kadar kolay bulunan ve o kadar ucuz şeylerken hemde..
Bi de hayvanlar yine daha dayanıklı tüyleri vs. sebebiyle
Gece güm güm yağış sesleri duyunca dışarda kalan insanlar, bebekler geldi aklıma benimde
Allah tüm canlılara yardım etsin
Herkes 1 se 1, 5 se 5 çevresindekileri görmezden gelmeyip verirse en aza indirgeriz aslında

Şu yanındakiler elektrikçilerde mi ne oluyo sanırım
Onun yerine sıcak silikonda kullanabilirsiniz
Varsa bi de dibine sıcak tutacak polar atabilirsiniz, polar gibi bir kumaş parçası bile yeter

2 leğenle şöyle kedi evi yapılabiliyor
2 leğen kaç TL sanki atla deve değil
Eki Görüntüle 1765561
Çok güzel bişey paylaşmışsın ama okadar vicdansız insan varki .
Yapılan onca kedı evını çööpe atan..
Geçen bi komşumla kavga ettiim sana batıyomu bunlar dıye batıyormus hanım efendıye bende ağzımı bozdum birazda gözünü korkuttum 1 haftadır kedı evlerım duruyor ..

Evet tekme atıp fırlatanlar bile var bu kedi evlerini maalesef

size sonuna kadar katiliyorum ,,burda oyle yorumlar var ki;" insanlari dusunun once hayvanlari dusuneceginize" dermis gibi cok günah ya

Hayvanlarla ilgili çok şey yazdım, dilsizler çaresizler, şehir şartlarında korunmasızlar
Yıllardır debeleniyorum birini bile kurtarsam kardır diye
Hassasiyet gösteren insanları gördükçe umutlanıyorum, insanda hala ışık var diyorum kendimce
Kışı ayrı zor, yazı ayrı zor garipliğin; insan içinde hayvan içinde
Tartışma gerektiren bir konu değil bu, içinde sevgi olan herkese el uzatıyor zaten imkanlar dahilinde
Hayvanlara karşı hassas olan kişilere insan düşmanı muamelesi yapılmasına alışkınım, hiç dert etmiyorum artık
İnsana, hayvana, bitkiye nereye eliniz yetiyorsa yardım edin arkadaşlar, madem insanız insanlığın gereği budur
Ben hayvana yardım ederim, başka biri insana eder, bunlar çoğaldıkça türü ne olursa olsun ihtiyaç sahiplerine merhem olur
İşin özü yardımlaşmadır, korumadır hangisine yapabiliyorsanız yapın dünyanın buna çok ihtiyacı var
Bu arada son zamanlarda aklımda hep doğaya yardım etmek de var, ağaç dikelim istermisiniz, bu konuda organize olabilirsek dünyalar benim olur. KK da çok duyarlı insanlar var, hala unutamıyorum birlikte katıldığımız hayvan hakları yürüyüşünü bu konuda da bir şeyler yapabiliriz belki ne dersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…