• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soğuk buhar makinesi

cmekli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2011
214
3
46
Bursa
arkadaşlar konuyu nereye açıcağımı bilemedim buraya yazdım şuana kadar bir çok soruma cvp bulduğum kk herkese çok teşekkür ediyorum ben astım hastasıyım ve soğuk buhar makinası almak istiyorum ve karar veremiyorum kullanan bilgisi olan varmı yardımınızı bekliyorum şimdiden çok teşekkür ediyorum cvplarınız için:71:

bende de sinbo var ama ancak iki kez kullanabildik
ikizlerim var ve ikiside astım hastası
doktorları soguk buhar önermedi

bende de sinbo var ama ancak iki kez kullanabildik
ikizlerim var ve ikiside astım hastası
doktorları soguk buhar önermedi
slm cnım geçmiş olsun neden önermedi doktor benim doktorum alsan iyi olur dedi bende o yüzden alıcam yalnız erteliyodum taki dün nöbet gelene kadar bebğimde olcak onada lazım bakıyorduk öyle eşimle ama güvenemiyoruz her markaya kullanan mutlaka vardır dedim burda .

Buhar makinenizin filtre kısmına okiliptus yağı dökün. Bebeğinizin de sizin de nefesini açacaktır. Bana dua edeceksiniz :)

Buhar makinenizin filtre kısmına okiliptus yağı dökün. Bebeğinizin de sizin de nefesini açacaktır. Bana dua edeceksiniz :)
cnm ben makinayı alır almaz denicem sizin bilginiz olduğuna göre kullanıyorsunuz kullanıyorsanız hangi markayı kullanıyorsunuz söylerseniz sevinirm

benimde bebeğim var ve evimiz kaloriferli olduğu için almıştık,wewell iyonizerli soğuk buhar üfleyici bizimkinin adı. ben çok memnunum.

buhar makinesi ni bilmeme ama klimamızın markası mıtsubıshi..alanında uzman

Back
X