Artık benden sogumani istiyorum ben geçmişimde bir kızla cinsel ilişkiye girdim hayatlarimiz uyuşmuyor dedi ve bitirdi herşeyi bana pişman olunacak sözler söyledi evcilik oynayamam seninle vs bir sürü şeyler söyledi ne yapmam gerek ben hala onu seviyorum ve özlüyorum bu arada kendisi boğa burcu kısaca at gibi gitti it gibi geri döner mi kızlar ((( pişman olmsini çok istiyorum çünkü beni çok üzdü ve ağlattı
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Soğu benden diyen erkek ?
- Konu Sahibi Aden98
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Ya evet doğru diyorsunuz ama pişman olsun istiyorum beni çok üzdü ağlattıBence değmez boşverin unutmaya çalışın sizi istemeyeni sizde istemeyin daha çok üzülürsünüz sonra
- 3 Mart 2013
- 770
- 1.772
- 113
Haklısınız ama insan kalbine söz geciremiyorSimdi boyle yapan ilerde neler yapar.Yol yakinken don.Azicik kendini dusun.
- 18 Haziran 2018
- 13.814
- 23.024
- 348
ben geçmişimde bir kızla cinsel ilişkiye girdim hayatlarimiz uyuşmuyor dedi ve
Bu nasıl bahane, konu nasıl buraya geldi, ayrılmak için neden bu cümleyi seçti hiçbir şey anlamadım.
Siz mi bir şey söylediniz bu konuyla ilgili?
Soğumanızı istediyse kendisi soğuyalı çok olmuştur. Geri döneceğini sanmıyorum.
Burçlara inanmıyorum ama sevgilim boğa burcu. Onu düşünerek konuşursam cevabım yine aynı: geri dönmez.
- 23 Ağustos 2012
- 49.927
- 1
- 231.773
- 798
Türkçe meali:Ben terk edip ah almak istemiyordum işin içinden kıl gibi sıyrılmak istiyordum soğu diye her haltı yaptım ama anlamamakta ısrarcısın seninle evlenmeyi düşünmüyorum düş yakamdan.
++++
- 4 Ekim 2007
- 1.616
- 4.232
- 658
- 23 Ocak 2019
- 1.988
- 4.061
- 133
- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.659
- 798
olmadı diye sızlandığın duaya gün gelir olmadı diye şükredersin, bırak iti atı ne yaparsa yapsın
Buna çok büyük katılıyorum
Olmadı diye üzüldüğüm kim varsa iyi ki olmamış dedim sonunda
- 25 Şubat 2011
- 10.393
- 25.120
- 598
Ya insanlara niçin mutsuz olduğu ilişkiden ayrılma hakkı vermiyorsunuz anlamıyorum. Şimdi burada herkes adama tü kaka diyecek. Bir insanın diğerine "artık soğu benden, bak ben geçmişte bunları bunları yaptım" diye dil dökmesi için bir şeylerden bezmiş olması lazım. Konu sahibi, bu adamı rahat bırakın ve kendi yolunuza gidin. Dönmez, çünkü niye dönsün...
- 23 Ocak 2019
- 1.988
- 4.061
- 133
Ama baksana karşısındaki kadını ne kadar ucuz görüyo. Sanki bunu dediği anda kadın önünde eğilip "tamam bey bedenim ve ruhum senindir" demek mecburiyetindeymiş gibi. Hem başkasını sevdiğini onla cinsel ilişkiye girdiğini söylüyor. Bu şekilde yem attıysa ne biliim... Hem ucuz görüyo hem egoit hem de kavramsızHmm herhalde yem atmış
Ben cinsel ilişki isterim, sen de istiyorsan gonuş der gibi
Ay ne hesapçı kitapçı manyak herifler
Bıyy
- 14 Ağustos 2018
- 19.659
- 2
- 73.878
- 598