• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soğu benden diyen erkek ?

Aden98

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2019
56
9
1
26
Artık benden sogumani istiyorum ben geçmişimde bir kızla cinsel ilişkiye girdim hayatlarimiz uyuşmuyor dedi ve bitirdi herşeyi bana pişman olunacak sözler söyledi evcilik oynayamam seninle vs bir sürü şeyler söyledi ne yapmam gerek ben hala onu seviyorum ve özlüyorum bu arada kendisi boğa burcu kısaca at gibi gitti it gibi geri döner mi kızlar :(((( pişman olmsini çok istiyorum çünkü beni çok üzdü ve ağlattı

ben geçmişimde bir kızla cinsel ilişkiye girdim hayatlarimiz uyuşmuyor dedi ve

Bu nasıl bahane, konu nasıl buraya geldi, ayrılmak için neden bu cümleyi seçti hiçbir şey anlamadım.
Siz mi bir şey söylediniz bu konuyla ilgili?

Soğumanızı istediyse kendisi soğuyalı çok olmuştur. Geri döneceğini sanmıyorum.
Burçlara inanmıyorum ama sevgilim boğa burcu. Onu düşünerek konuşursam cevabım yine aynı: geri dönmez.

Ben boğa burcuyum. Ben olsam sittin sene geri dönmem. Hem burcu geçtim,neden başkasını sevdiğini söyleyen bi adamı kabul etmek istiyorsun? Diyelim geri döndü,ne olacak? Seni sevecek mi? Sanmıyorum. Bence kişiliğini bu kadar ucuz gösterme. Hayatına bak.

Ya insanlara niçin mutsuz olduğu ilişkiden ayrılma hakkı vermiyorsunuz anlamıyorum. Şimdi burada herkes adama tü kaka diyecek. Bir insanın diğerine "artık soğu benden, bak ben geçmişte bunları bunları yaptım" diye dil dökmesi için bir şeylerden bezmiş olması lazım. Konu sahibi, bu adamı rahat bırakın ve kendi yolunuza gidin. Dönmez, çünkü niye dönsün...

Hmm herhalde yem atmış

Ben cinsel ilişki isterim, sen de istiyorsan gonuş der gibi

Ay ne hesapçı kitapçı manyak herifler

Bıyy
Ama baksana karşısındaki kadını ne kadar ucuz görüyo. Sanki bunu dediği anda kadın önünde eğilip "tamam bey bedenim ve ruhum senindir" demek mecburiyetindeymiş gibi. Hem başkasını sevdiğini onla cinsel ilişkiye girdiğini söylüyor. Bu şekilde yem attıysa ne biliim... Hem ucuz görüyo hem egoit hem de kavramsız

dönse niye kabul edeceksin ki? ee geçmişte olmuş bitmiş , niye birden bire gelmiş aklına ? niye evcilik oynuyormuşsunuz? sizi başından atmış kısacası değmez

Back