- 20 Kasım 2015
- 7.346
- 30.868
- 36
- Konu Sahibi _aTaLaNtE_
Yetişemiyorum kız :)))KaPrisLiPazen kız beğenip beğenip yazmıyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yetişemiyorum kız :)))KaPrisLiPazen kız beğenip beğenip yazmıyorsun
kız sen yine tuvalette misinKacak dövusuyoo dördüz KaPrisLiPazen
O zaten genel psikoloji insanlarda :) sen ne is yapiyosun peki :)Ay ama ben zaten yeterince titizim ki.Mesela aksama kadar para elliyoz diye hemen hemen 10 dk bi elimi yikarim.Tiksinirim cunku.Musteri olnca bi yukseklik komplexi geliyo millete.Sanki beni satin aliyolar
Ay ben size cevap yazmaya çabalarken eriyecemm zaten:))Kacak dövusuyoo dördüz KaPrisLiPazen
hahah kız sende mi herkes wc de yazıyor yahuAy ben size cevap yazmaya çabalarken eriyecemm zaten:))
Durun bı wcdeyim
Sana yetişmek zor ikizim:))hahah kız sende mi herkes wc de yazıyor yahu
ben hızlıyımdır birazSana yetişmek zor ikizim:))
Suan ivitkız sen yine tuvalette misin
Aaa bende ne tafadüs Bunu adi wc kardesligi olsunAy ben size cevap yazmaya çabalarken eriyecemm zaten:))
Durun bı wcdeyim
hahahSuan ivit
Kasiyer canimcimO zaten genel psikoloji insanlarda :) sen ne is yapiyosun peki :)
Allahtan millet yanlis anlamiyo
yakında anlarlar benceAllahtan millet yanlis anlamiyo
Isim vardi dirimyakında anlarlar bence
aynen profil mesajları haricinde konuşmak nasip olmadı daha ❤♡❤♡❤♡❤mahperi hatun aloooooooo gelsene❤
hahah ne işi derselerIsim vardi dirim
Baslik ilgi cekici olmus hayirli olsun darkim. Bol keyifli sohbetler dilerim herkese.mahperi hatun aloooooooo gelsene❤
Inceeeeehahah ne işi derseler
Cok datlii oo perii❤aynen profil mesajları haricinde konuşmak nasip olmadı daha ❤♡❤♡❤♡❤
Seninkini cekemedik ama perisimBaslik ilgi cekici olmus hayirli olsun darkim. Bol keyifli sohbetler dilerim herkese.