- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.773
- Konu Sahibi _aTaLaNtE_
hahahInceeeee
Cok datlii oo perii❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hahahInceeeee
Cok datlii oo perii❤
Cagrilmisim katilmam mi ferosda gelsin Feraceli .. yogunum deyip ihmal ediyor. Buyuk trip atacagim.Seninkini cekemedik ama perisim
Tiskir katilsana bize.
iyiyim canım benim ❤♡❤♡❤♡❤ sen nasılsın? ❤♡❤♡❤♡❤Cagrilmisim katilmam mi ferosda gelsin Feraceli .. yogunum deyip ihmal ediyor. Buyuk trip atacagim.
....
nisankralicesi nisaniiiiimmm naber
Agrim var :/ disari cikacaktim ama bu agriyla imkansiz. Regl agrisindan nefret ediyorum.iyiyim canım benim ❤♡❤♡❤♡❤ sen nasılsın? ❤♡❤♡❤♡❤
ay kıyamam ben rahatım yat evde dinelen tatlım ❤♡❤♡❤♡❤Agrim var :/ disari cikacaktim ama bu agriyla imkansiz. Regl agrisindan nefret ediyorum.
kız sende miYakında hepiniz işsiz olacaksınız
Gerekçe de çok fazla wc gereksinimi
Ilk 2 gün dışarı çıkmak cook kötü ya sanki her an bişey olacakmış gibiAgrim var :/ disari cikacaktim ama bu agriyla imkansiz. Regl agrisindan nefret ediyorum.
Aksam konustuk accik iyiymis ole dedi.Daha sık gelcem dediCagrilmisim katilmam mi ferosda gelsin Feraceli .. yogunum deyip ihmal ediyor. Buyuk trip atacagim.
....
nisankralicesi nisaniiiiimmm naber
Yok kız ben sınırsız gidebilirim wc benim oluncakız sende mi
Oh 9 ay ne guzel 1 ay sonra biter o rahatlik nisanim Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin❤❤ secenegim yok zatenay kıyamam ben rahatım yat evde dinelen tatlım ❤♡❤♡❤♡❤
Gelmezse trip atmaya hazirimAksam konustuk accik iyiymis ole dedi.Daha sık gelcem dedi
kız bende evindeyim @sedaasuu da evde de ikizlerden anca wc de vakit bulabiliyor demek kiYok kız ben sınırsız gidebilirim wc benim olunca
Evdeyim ben kuzum
Yok kuzum gelmedi daha agrim var :/ gelse disari adim atmam cok riskli benimkiIlk 2 gün dışarı çıkmak cook kötü ya sanki her an bişey olacakmış gibi
aynen ya rahattım ne güzel kendimden bahsediyim tanışalım ❤♡❤♡❤♡❤ 28 yaşındayım (haziranda 29 olacağım ) 8 yıllık evliyim 3 yaşında bir kızım ve doğacak olan bir kızım daha var ❤♡❤♡❤♡❤ çalışmıyorum. yarışmada arkadaşlara başarılar dilerimOh 9 ay ne guzel 1 ay sonra biter o rahatlik nisanim Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin❤❤ secenegim yok zaten
İtinayla Trip atilirGelmezse trip atmaya hazirim
Ahahahaha en guzel hamiş yarismasiaynen ya rahattım ne güzel kendimden bahsediyim tanışalım ❤♡❤♡❤♡❤ 28 yaşındayım (haziranda 29 olacağım ) 8 yıllık evliyim 3 yaşında bir kızım ve doğacak olan bir kızım daha var ❤♡❤♡❤♡❤ çalışmıyorum. yarışmada arkadaşlara başarılar dilerim
kız hiç çıkma o zamanYok kuzum gelmedi daha agrim var :/ gelse disari adim atmam cok riskli benimki
benim kızım çok sakin olacak bi kere evrene olumlu mesaj yolluyalımnisankralicesi 1 ay sonra wcyi bile ozlersin: ))