- 28 Mart 2014
- 1.018
- 30.767
- Konu Sahibi _aTaLaNtE_
Sabah kocasiyla tartismistir, ugrasicak yer ariyodur :) hic duymicaksin boyleleriniinsanlarla uğraşmak zor valla tatlım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sabah kocasiyla tartismistir, ugrasicak yer ariyodur :) hic duymicaksin boyleleriniinsanlarla uğraşmak zor valla tatlım
Ay deli etcekler ebni biride o gun ay sen oje surmussun ekmege dokunma dedi ne kadar gicik olduminsanlarla uğraşmak zor valla tatlım
Hay ben onunda kocasininda. BiiipppSabah kocasiyla tartismistir, ugrasicak yer ariyodur :) hic duymicaksin boylelerini
aynen öyle yaSabah kocasiyla tartismistir, ugrasicak yer ariyodur :) hic duymicaksin boylelerini
poşette değil miydi sanki ekmekAy deli etcekler ebni biride o gun ay sen oje surmussun ekmege dokunma dedi ne kadar gicik oldum
Aynen valla, hizli hizli bebek uyurken begenip kaciyorum, arada kafam eserse bikac cumle yaziyorum rahatliyorum. Ama ben kk yi kesfettikten sonra daha bi iyiyim kafam dagiliyo biraz :) bu arada tesekkur ederim ❤Hı biliyom hep ole bevenop begenip kaciyon hergun.Saol bu arada bebeusun var demek allah bagislasin❤
Hı posette de dengesiz cok iste sanki kendileri titizlik abidesiaynen öyle ya
poşette değil miydi sanki ekmek
hahah dokunmadan geçireceksin demek ki töbe töbeHı posette de dengesiz cok iste sanki kendileri titizlik abidesi
Hi hi ben zaten bakislariyla catali eğen cisimleri hareket ettiren hatta erkekleri tasa ceviren medusayimhahah dokunmadan geçireceksin demek ki töbe töbe
:)) onlar bizim firina gelse demekki firinciyi iyi bi bozarlar. Adam paralari aliyo, ustune ekmek veriyo. Daha oteside varda yazmim ekmekten soguruz. Insanlar abartiyolar abartiyolarHı posette de dengesiz cok iste sanki kendileri titizlik abidesi
hahahaHi hi ben zaten bakislariyla catali eğen cisimleri hareket ettiren hatta erkekleri tasa ceviren medusayim
dahası ne ki merak etmedim değil:)) onlar bizim firina gelse demekki firinciyi iyi bi bozarlar. Adam paralari aliyo, ustune ekmek veriyo. Daha oteside varda yazmim ekmekten soguruz. Insanlar abartiyolar abartiyolar
En son aldigimizda terini elinin tersiyle silip hic kendini bozmadan ekmegimizi vermisti, son gorusum o oldu adami :)dahası ne ki merak etmedim değil
yok artıkEn son aldigimizda terini elinin tersiyle silip hic kendini bozmadan ekmegimizi vermisti, son gorusum o oldu adami :)
en güzeli bilindik yerlerden alacaksın tatlım ❤♡❤♡❤♡❤Yapcak bisey yok :) zaten esim bigun soylemis. Eldiven falan giymisler sonra ama fayda yok devam :) yani atalantenin bahsettigini buraya gonderseler ne olur bilemem. Insanlara bulasmaya gelmiyo valla, herkes kavga icin halihazirda bekliyo. En guzeli duymazliktan gelip cekip gidiceksin ordan
Bendeeeeedahası ne ki merak etmedim değil
Aynen canim aynen :)en güzeli bilindik yerlerden alacaksın tatlım ❤♡❤♡❤♡❤
Ay ama ben zaten yeterince titizim ki.Mesela aksama kadar para elliyoz diye hemen hemen 10 dk bi elimi yikarim.Tiksinirim cunku.Musteri olnca bi yukseklik komplexi geliyo millete.Sanki beni satin aliyolarYapcak bisey yok :) zaten esim bigun soylemis. Eldiven falan giymisler sonra ama fayda yok devam :) yani atalantenin bahsettigini buraya gonderseler ne olur bilemem. Insanlara bulasmaya gelmiyo valla, herkes kavga icin halihazirda bekliyo. En guzeli duymazliktan gelip cekip gidiceksin ordan