- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.236
- Konu Sahibi _aTaLaNtE_
Hoşbulduk kızlar bakıyorumda bizim hamile annede burada @nisankraliçesiMiyav_su sizide buraya alalim ifinim❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşbulduk kızlar bakıyorumda bizim hamile annede burada @nisankraliçesiMiyav_su sizide buraya alalim ifinim❤
Hık mık zıkvalla burada senin 2-3 tane hayranın var imza istiyorlar
Canım günaydınMevzu nedir
Canım günaydınMevzu nedir
niye kız kapıda hamileler giremez mi yazıyor ?Hoşbulduk kızlar bakıyorumda bizim hamile annede burada @nisankraliçesi
sherlock ❤♡❤♡❤♡❤Hık mık zık
Hamileler dahil herkeş girebilir.Hosgeldin Miyav_suniye kız kapıda hamileler giremez mi yazıyor ?
sherlock ❤♡❤♡❤♡❤
geldim bendeHamileler dahil herkeş girebilir.Hosgeldin Miyav_su
Eyi ettin kralicemm bizim dorduzler nirde zaar?geldim bende
Günaydın canımCanım günaydın
niye kız kapıda hamileler giremez mi yazıyor ?
sherlock ❤♡❤♡❤♡❤
ücüzlerim var deyince ben de sizi etiketledimdiMevzu nedir
Hamileler dahil herkeş girebilir.Hosgeldin Miyav_su
Hosgeldinn böcegim seni aramizda gormek isterizSen cagirirsinda gelmem mi canim _aTaLaNtE_ :)
Ay valla is ya elimde kalcak birisi az kaldi kadina bak ya tavuk almis bal almis ikiside ambalajli kasadan geciyorum ayy tavugu elledigin elinle bali elleme diyo la dengesiz ikiside ambalajli zaten sanki balin icine elimizi sokuyozkızlar napıyorsunuz ? ❤♡❤♡❤♡❤
Hosbulduk canim. Bende bebegim izin verdikce sizlerin arasinda olmak isterim :) profil mesajlarindan tanimaya calisiyorum firsat buldukca. Insallah burda daha yakindan taniyacagim. Hayirli olsun topiginiz :)Hosgeldinn böcegim seni aramizda gormek isteriz
insanlarla uğraşmak zor valla tatlımAy valla is ya elimde kalcak birisi az kaldi kadina bak ya tavuk almis bal almis ikiside ambalajli kasadan geciyorum ayy tavugu elledigin elinle bali elleme diyo la dengesiz ikiside ambalajli zaten sanki balin icine elimizi sokuyoz
Hı biliyom hep ole bevenop begenip kaciyon hergun.Saol bu arada bebeusun var demek allah bagislasin❤Hosbulduk canim. Bende bebegim izin verdikce sizlerin arasinda olmak isterim :) profil mesajlarindan tanimaya calisiyorum firsat buldukca. Insallah burda daha yakindan taniyacagim. Hayirli olsun topiginiz :)