- 3 Şubat 2011
- 8.051
- 24.548
- Konu Sahibi _aTaLaNtE_
Çayla ne güzel gider iyhhhkCanım kahvaltı da soğan cücüğü Yemen dileğiyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çayla ne güzel gider iyhhhkCanım kahvaltı da soğan cücüğü Yemen dileğiyle
Valla denicem bi bakalim nolcakAma sirke göbeği bı haftada yok eder
Sogan faydaliCanım kahvaltı da soğan cücüğü Yemen dileğiyle
Sirkeyi sade mı içiyorsun canımValla denicem bi bakalim nolcak
Sogan faydali
Ay ben cok seviyorum onu adeta unlu birini takip eder gibi ediyom ama duvari kapali yazamiyorum.Ozelde yanlis anlar diye yazmadim hicBende MissCherryBlossom u da aramıza davet Edip bı 10uz falan olma amacındayım:))
Sicak suylaSirkeyi sade mı içiyorsun canım
Soğan candırhele kahvaltı da
O da kim kız hiç görmedimBende MissCherryBlossom u da aramıza davet Edip bı 10uz falan olma amacındayım:))
Ay ben cok seviyorum onu adeta unlu birini takip eder gibi ediyom ama duvari kapali yazamiyorum.Ozelde yanlis anlar diye yazmadim hic
IdolumO da kim kız hiç görmedim
Tam ölçü ver bende içeyim yaaSicak suyla
Etketleyelim belki gelir tanisiriz MissCherryBlossomAynen yaa duvarı kapalı olmasa neler yazardım:)
Bende çok seviyorum
Ben hiç görmedim burda onu =)Idolum
Evet karin yaglarini eritiyomus ama ben ek olarak kardiyo calisiyorumvalla goz karari dolduruyorm allah ne verdiyseTam ölçü ver bende içeyim yaa
Göbekmi eritiyor tam olarak ne yapıyor??
Benim göbek önden gidiyor artık yaa
Cok girmiyo son zamanlarda o gun bi konuda yakaladim sadece girincede banlaniyo zaten:)Ben hiç görmedim burda onu =)
Hadi ya niye banlaniyo kiCok girmiyo son zamanlarda o gun bi konuda yakaladim sadece girincede banlaniyo zaten:)
KeediciK nirdesin pamukum sekerimm❤
BDVHadi ya niye banlaniyo ki
Bebegim hosgeldinn ❤Tatlışım geldim geldim :)