- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.773
- Konu Sahibi _aTaLaNtE_
- #1.021
kız sen bugün evde olmuyor muydun onuda mı kaldırdılarBas bacim basan sen ol
Kiz walla gezmiyom isteyim enerjini aksama sakla:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kız sen bugün evde olmuyor muydun onuda mı kaldırdılarBas bacim basan sen ol
Bastım hemde buralar pek bi batmis temizleyiverdik iki koldanBas bacim basan sen ol
Hosgeldin topigimize gec oldu ama anca gördüm yaşlılik netcen:)Ooo acaip yakinim. Kalpler yakin olsun diyerek gidiyorum.
Benim bekar kalmam daha hayirli.
Hee Karalarin Halime modundayim suan sicakta zaten of yakız sen bugün evde olmuyor muydun onuda mı kaldırdılar
Oh mis eline koluna saglik bacccim.Aksama misafir cagirak o zamanBastım hemde buralar pek bi batmis temizleyiverdik iki koldan
Çağır bakam ama ikramlardan isterim haaa bu aradaOh mis eline koluna saglik bacccim.Aksama misafir cagirak o zaman
Tmm toplicam kk burayaÇağır bakam ama ikramlardan isterim haaa bu arada
kız bi çay ver hayırsız ağzım dilim kuruduTmm toplicam kk buraya
Bana ya banaEki Görüntüle 2005004
Kralicem cayiniz:)
Hosgeldin topigimize gec oldu ama anca gördüm yaşlılik netcen:)
hahaha dur kız benim kardeşim erkek var diyormuşum kaç yaşındasın sen :)Hosbulduk. Gecerken ugradim. Topiginiz hayirli olsun.
Baktim nisankralicesi beni evlendirecek kactim topikten.
ellerine sağlık geç oldu biraz ama ❤♡❥❤♡❥Eki Görüntüle 2005004
Kralicem cayiniz:)
Sadece beni everecek sanıyordum yandınHosbulduk. Gecerken ugradim. Topiginiz hayirli olsun.
Baktim nisankralicesi beni evlendirecek kactim topikten.
bacım sen zaten buldun kendineSadece beni everecek sanıyordum yandın
Bu ara da topiğimize hoşgeldin , sevgiler .
hahaha dur kız benim kardeşim erkek var diyormuşum kaç yaşındasın sen :)
Hosbulduk jp Geyige cok takilmiyorum kafam bozuk bu aralar ama geyik yapmak istedigimde gelecegim bir topigim var artik.Sadece beni everecek sanıyordum yandın
Bu ara da topiğimize hoşgeldin , sevgiler .
kız damat adayı var onun 2 aya evlenecek :) sen bi yaşını söyle hele bi@JustPeace de bekarmis bak.
Hosbulduk jp Geyige cok takilmiyorum kafam bozuk bu aralar ama geyik yapmak istedigimde gelecegim bir topigim var artik.
kız damat adayı var onun 2 aya evlenecek :) sen bi yaşını söyle hele bi
kız sen yaşını söyle evlenecek o acayip aşık (aramızda kalsın)Yok arasi iyi degilmis. BDV ye konu acacak hatta.