- Konu Sahibi _aTaLaNtE_
- #1.041
Buldum da bulanıyom belki bacım nisankralicesi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aman damat adayı duymasınBuldum da bulanıyom belki bacım nisankralicesi
tek topik yetmiyor çenemize ❤♡❥❤♡❥Ne çenesi düşüksünüz , geyiği bile çift topik kullanıyorsunuz
Aramız iyi gibi , ama evlilik kadar değil daha konu açarsam yorumunu beklerim :*Yok arasi iyi degilmis. BDV ye konu acacak hatta.
kız hazırlık yapmıyor muydun 2 aya evleneceksin ya :))Aramız iyi gibi , ama evlilik kadar değil daha konu açarsam yorumunu beklerim :*
Kaldı 400mbtek topik yetmiyor çenemize ❤♡❥❤♡❥
kız çık az az kullan başka yere girmeKaldı 400mb
Bacım o işin şakası bekarlık harbi sultanlık A AklinYolu1 haklı bana göre şuankız hazırlık yapmıyor muydun 2 aya evleneceksin ya :))
kız aaa gerçek sevgiyi gerçek aşkı gerçek ilgiyi bulduktan sonra düşüncen değişir ❤♡❥❤♡❥Bacım o işin şakası bekarlık harbi sultanlık A AklinYolu1 haklı bana göre şuan
Girmeyince de duramıyorum ki habire bisey dürtüyor gir suraya yaz iki kelime diyekız çık az az kullan başka yere girme
Gerçekten bulduğuma inanırsam , evlilikle taçlanır zaten nisanım , umarım bulurum kendim gibi kafa birisikız aaa gerçek sevgiyi gerçek aşkı gerçek ilgiyi bulduktan sonra düşüncen değişir ❤♡❥❤♡❥
hahah :))Girmeyince de duramıyorum ki habire bisey dürtüyor gir suraya yaz iki kelime diye
Aramız iyi gibi , ama evlilik kadar değil daha konu açarsam yorumunu beklerim :*
Kaldı 400mb
bulmuşundur belki :) ❤♡❥❤♡❥Gerçekten bulduğuma inanırsam , evlilikle taçlanır zaten nisanım , umarım bulurum kendim gibi kafa birisi
kız bi yaşını söyleBosan derdim.
Sen en iyisi banlan. 400 MB yetmeyecek sana.
bulmuşundur belki :) ❤♡❥❤♡❥
kız bi yaşını söyle
bir gün ban yerim ya sonrası Boşanırım tabi ki , donuna kadar alıp amaBosan derdim.
Sen en iyisi banlan. 400 MB yetmeyecek sana.
hahahah kız bi söyle aaaa inatçı bideMuhitimize geldik hanfendi birakin pesimi.
Sadece zaman gösterecek tatlım , seversem fazlasıyla ve şartlar el verirse neden olmasın ama en az bir iki yıl daha düşünmüyorum , evlilik , bana göre evlilik kısıtlanmak , o yüzden biraz daral geliyor anlarsın benibulmuşundur belki :) ❤♡❥❤♡❥
kız bi yaşını söyle
bir gün ban yerim ya sonrası Boşanırım tabi ki , donuna kadar alıp ama
hahahah kız bi söyle aaaa inatçı bide