- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.704
- Konu Sahibi _aTaLaNtE_
Evet demekki öyleymiş aslan ben ama o aslanın hiç bı özelliğini tasimam nedense sevmem burcumu :))Basak degilsen tutuyor.
Eee hazirandayiz. Ikizler misin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet demekki öyleymiş aslan ben ama o aslanın hiç bı özelliğini tasimam nedense sevmem burcumu :))Basak degilsen tutuyor.
Eee hazirandayiz. Ikizler misin.
evet hatta 12 haziran haftaya bugün ❤♡❥❤♡❥
Nasılsın yok demi sancı felanbeni etiketlemişin :) bende haziran kızlar
pek bilgim yok ama doğruO zaman dogum gununu kutlayayim simdiden. Haftaya girer miyim belli olmaz.
Senden korkulur be bi gunun oteki gununu tutmaz ama anlasirim genelde. Genelde dedim.
yok bacım yok sancı felan yok doğurmuyacam benNasılsın yok demi sancı felan
Evet demekki öyleymiş aslan ben ama o aslanın hiç bı özelliğini tasimam nedense sevmem burcumu :))
pek bilgim yok ama doğru
yok bacım yok sancı felan yok doğurmuyacam ben
amin tatlım❤♡❥❤♡❥ evet ana kız ikizler ❤♡❥❤♡❥Aslan burcu sevilmez mi. Yukselenin ne acaba?
Ooo 37 olmus. Allah saglikli dogumlar versin sana. Bak o da ikizler olacak galiba.
Kova benimki senin???Aslan burcu sevilmez mi. Yukselenin ne acaba?
Ooo 37 olmus. Allah saglikli dogumlar versin sana. Bak o da ikizler olacak galiba.
Allahım sağ salim almayı nasip etsin kucağına inşallah :)pek bilgim yok ama doğru
yok bacım yok sancı felan yok doğurmuyacam ben
amin zamanında . erken doğurursam sizin yüzünüzden haAllahım sağ salim almayı nasip etsin kucağına inşallah :)
amin tatlım❤♡❥❤♡❥ evet ana kız ikizler ❤♡❥❤♡❥
Kova benimki senin???
niye gelinmesin kız öcümüyüz bizSizin eve gelinmez. Anlasamadigim tek burc var o da akrep , umarim topikte yoktur.
Icimden gecti kesin kovadir diye. Kova burcu asidir ondan. Hicbir seyi begenmez.
Ahahahahaha üstüne üstlük esimde kova ama onun yukselenini bilmem aslında pek burç bilgim yoktur ama bende hep akreplerden darbe yemisimdirSizin eve gelinmez. Anlasamadigim tek burc var o da akrep , umarim topikte yoktur.
Icimden gecti kesin kovadir diye. Kova burcu asidir ondan. Hicbir seyi begenmez.
niye gelinmesin kız öcümüyüz biz
Ne yaptım ki ben sana hamisamin zamanında . erken doğurursam sizin yüzünüzden ha
niye gelinmesin kız öcümüyüz biz
niğdedeyim tatlım❤♡❥❤♡❥ hahah kız nisankralicesi daha harf bakımından uygun geldi galiba hatırlamıyorum aklıma esti böyle yaptım galiba :)Yakinsan geleyim. Niye nisan, haziran kralicesi yapsaydin ya.
kız sen değil herkes doğurdun mu ne zaman doğuracan diyor ya o yüzden dedimNe yaptım ki ben sana hamis
İnan öyle sordular mı daha geç doguriyon benim kızda öyle oldu gelen sancim gitti herkesin yüzünden 40 haftaya iki gün kala dogurdum aslında daha erken gelecektiniğdedeyim tatlım❤♡❥❤♡❥ hahah kız nisankralicesi daha harf bakımından uygun geldi galiba hatırlamıyorum aklıma esti böyle yaptım galiba :)
kız sen değil herkes doğurdun mu ne zaman doğuracan diyor ya o yüzden dedim
bende tam tersi olur erken doğuracam gibi hissediyorum nedenseİnan öyle sordular mı daha geç doguriyon benim kızda öyle oldu gelen sancim gitti herkesin yüzünden 40 haftaya iki gün kala dogurdum aslında daha erken gelecekti
İns zamanında olur cnm ya hayirlisibende tam tersi olur erken doğuracam gibi hissediyorum nedense
aynen tatlım❤♡❥❤♡❥İns zamanında olur cnm ya hayirlisi