- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.773
- Konu Sahibi _aTaLaNtE_
topiğimden adam çalmayalım lütfen :)Miyav_su bize katilmak istemezmisin seni burda gormek isteriz❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
topiğimden adam çalmayalım lütfen :)Miyav_su bize katilmak istemezmisin seni burda gormek isteriz❤
Olimmm 10kişi ne davara bile fazla 10 7 olsun bari :)))Ohooo karpuzu oyup icinde bici koyuyolar hemde kivili visneli 10 kisi oturup yiyo artik
Ssapur suppur beni öp catur cutur beni yeee
Vay adam ha kız sen mafya Mısın bacım hanımağa oldun da tetikçilerin mi olduktopiğimden adam çalmayalım lütfen :)
Ay bilmiyodum kralicem sorry yada olmadi bi kolundan sen cek bi kolundan bentopiğimden adam çalmayalım lütfen :)
hahah gel çabuk topiğime bir daha görmüyüm burda seniVay adam ha kız sen mafya Mısın bacım hanımağa oldun da tetikçilerin mi olduk
haha hangimizde kalırsaAy bilmiyodum kralicem sorry yada olmadi bi kolundan sen cek bi kolundan ben
Kiz diyet deme sozde diyete baslamistim ben 2 gundun freni bosalmis kamyon gibiyim
Meşhur sarı fırtına kız nasıl bilmezsin hep kliplerinde oynatıyor sen şapur şupur diyince aklıma bu klip geldi benim yanımda o tarz şarkı ve kliplerden bahsetmeyin nisankralicesi ve Chocolita iyi bilirler onlara klip bile çektimWay arkadas o beyaz etekli ne ole erkek olasim geldi
Kız azıcık kocama bırakın bariAy bilmiyodum kralicem sorry yada olmadi bi kolundan sen cek bi kolundan ben
Koca ac kalacak gibiKız azıcık kocama bırakın bari
Butun sogan severler bastaci sizinkide hayirli olsun cikilotam geldim hayirladim bak sonra vefasiz rolune girmiyim:)Sexy miyavv atalante şekerim topiğin hayırlı olsun suğanıda yirim cücüğünü de yirim ben ♡
Kız beni çağırarak başına bela aldı bu farkında değil birazdan +18 yaparım ben burayıSexy miyavv atalante şekerim topiğin hayırlı olsun suğanıda yirim cücüğünü de yirim ben ♡
Ama ben çok severim soğanı özellikle kuru fasulye ve kuru soğan of ağzımın suyu aktıButun sogan severler bastaci sizinkide hayirli olsun cikilotam geldim hayirladim bak sonra vefasiz rolune girmiyim:)
SürünsünKoca ac kalacak gibi
Kızın topiğin elinden alırız evet nerde kaldık bugün Ne çekiyoruz yönetmeninBirazdan hepimizin içindeki tangalı canavar çıkar ortaya ahahhaah
Yok kız olur mu öyle şey :)) bugün sen bizi görürsün yarın biz seni görürüzzz ;-)Butun sogan severler bastaci sizinkide hayirli olsun cikilotam geldim hayirladim bak sonra vefasiz rolune girmiyim:)
Ahahaha topigi cinsellikte mi acsaydik acep ufaktan tirstim gibiBirazdan hepimizin içindeki tangalı canavar çıkar ortaya ahahhaah