- 2 Ağustos 2016
- 1.484
- 27.396
- Konu Sahibi _aTaLaNtE_
Aynen ne konusu kizNe konusunu Canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen ne konusu kizNe konusunu Canım
Hevett yaahah wcde yazmak mı
Aynen ne konusu kiz
Allahım bu fantezi benimde aklıma neler neler geldiHevett yaa
kız bekar bekar Allah seni kız git burdan milletin niyeti bozacanAllahım bu fantezi benimde aklıma neler neler geldi
MeselaAllahım bu fantezi benimde aklıma neler neler geldi
bunu sormayacaktınMesela
Ertesi yarın diyeyim ben sanaMesela
Agzimdan sey pardon parmaklarimdan kactibunu sormayacaktın
yapma bunu kızaErtesi yarın diyeyim ben sana
Uykum geldi gelmeseydi pişman olucaktı kız mesela derkenbunu sormayacaktın
hahah neyse artık yarın edersinUykum geldi gelmeseydi pişman olucaktı kız mesela derken
Yaptım Bile yarın ilk fırsatta ona mesela Yı klipli bir şekilde anlatıcam en son kimin kocasının şeyini leopar yemişti ay nicki unuttum şatoda leopar kapmıştı onu en yakın arkadaşı ile aladatmıştı hatırlardın mı klibiyapma bunu kıza
kız deli nerden aklına geldi
haha yandın _aTaLaNtE_Yaptım Bile yarın ilk fırsatta ona mesela Yı klipli bir şekilde anlatıcam en son kimin kocasının şeyini leopar yemişti ay nicki unuttum şatoda leopar kapmıştı onu en yakın arkadaşı ile aladatmıştı hatırlardın mı klibi
Klip mlip ne is pisi kim kimin neyini kapiyoYaptım Bile yarın ilk fırsatta ona mesela Yı klipli bir şekilde anlatıcam en son kimin kocasının şeyini leopar yemişti ay nicki unuttum şatoda leopar kapmıştı onu en yakın arkadaşı ile aladatmıştı hatırlardın mı klibi
Çatlağım ben biraz kız bakma akıllı ve son derece zeki durduğuma benim kaporta çürük
hahah ben yaşlandığım için hatırlamıyorum dermişim :)))Çatlağım ben biraz kız bakma akıllı ve son derece zeki durduğuma benim kaporta çürük
İşte o mesalayı sormayacaktın en son sanırım @ Kova hatunu için klip çektim kırmızı Jaguar arabası ve yanında kedicik leoparı ile giderken şatosuna onu en yakın arkadaşı ile aldatan kocası tutsaktı oda şeyini kediye yedirdiKlip mlip ne is pisi kim kimin neyini kapiyo