- 26 Eylül 2016
- 4.487
- 10.625
- Konu Sahibi _aTaLaNtE_
iviiit :))kız beni mi ispikliyon gördüm seni :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iviiit :))kız beni mi ispikliyon gördüm seni :))
iyiyim canım❤♡❤♡❤♡ herif maça bakıyor yemek yedik öyle :)) evet kızlar ben yine burdayım ❤♡❤♡❤♡ topiğime de beklerim çay içmeye gelin sohbete ❤♡❤♡❤♡Kralicem nasilsin hamişim
Kiz gene gelir bize biz ona gideriz lomsu topigiz:)
tabi arada çaya gideriz:))Kralicem nasilsin hamişim
Kiz gene gelir bize biz ona gideriz lomsu topigiz:)
Geliriz dördüzum tabikisi ha sen ha ben ne fark eder❤iyiyim canım❤♡❤♡❤♡ herif maça bakıyor yemek yedik öyle :)) evet kızlar ben yine burdayım ❤♡❤♡❤♡ topiğime de beklerim çay içmeye gelin sohbete ❤♡❤♡❤♡
Bici yerik berabertabi arada çaya gideriz:))
canımsın ❤♡❤♡❤♡❤♡❤♡❤♡Geliriz dördüzum tabikisi ha sen ha ben ne fark eder❤
Dördüzumsun❤canımsın ❤♡❤♡❤♡❤♡❤♡❤♡
ayy bayılırım:)Bici yerik beraber
Mendereste sevgi adasina karsi ohhhh en guzel an o anayy bayılırım:)
ayy bi sonraki tren saat kaçta acaba bekle geliyomm:))Mendereste sevgi adasina karsi ohhhh en guzel an o an
Gel bebisim biciler bendennnn.Orda varmi bici?ayy bi sonraki tren saat kaçta acaba bekle geliyomm:))
var tabi olmaz mı. hemen hemen herşeyi aynı zaten. hiç olmadı babam yapıyor.Gel bebisim biciler bendennnn.Orda varmi bici?
afiyet olsun kızlar❤♡❤♡❤♡var tabi olmaz mı. hemen hemen herşeyi aynı zaten. hiç olmadı babam yapıyor.
Ben de buyda
Baban yaparsa guzel yapar eminin ama digerleri burdaki gibi olmaz be toprammvar tabi olmaz mı. hemen hemen herşeyi aynı zaten. hiç olmadı babam yapıyor.
Kralicemm insallah hep beraber yeriz bigun:)afiyet olsun kızlar❤♡❤♡❤♡
inşallah tatlım yemiştim tadı çok güzeldi❤♡❤♡❤♡Baban yaparsa guzel yapar eminin ama digerleri burdaki gibi olmaz be topramm
Kralicemm insallah hep beraber yeriz bigun:)
Wuhuuuu justum gelmis hosgeldin balBen de buyda
Olmami ay ne guzel bisi o ımmmm kalkip gidesim geldi:)inşallah tatlım yemiştim tadı çok güzeldi❤♡❤♡❤♡
haklısın. ben çok zaman sonra adananın bir fırınına dalıp daha parasını vermeden acılı ekmek gömmüştüm:) sonra farkettim fırında tıkındığımı:))Baban yaparsa guzel yapar eminin ama digerleri burdaki gibi olmaz be topramm
Kralicemm insallah hep beraber yeriz bigun:)
ahaaa kim gelmiş:))Ben de buyda