- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.773
- Konu Sahibi _aTaLaNtE_
hahah gitte ye kız ❤♡❤♡❤♡ yakında varsaOlmami ay ne guzel bisi o ımmmm kalkip gidesim geldi:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hahah gitte ye kız ❤♡❤♡❤♡ yakında varsaOlmami ay ne guzel bisi o ımmmm kalkip gidesim geldi:)
Hoşbuldum tadım nabersiniz :*Wuhuuuu justum gelmis hosgeldin bal
Ne yiyonuz ki anlamadı ben :)hahah gitte ye kız ❤♡❤♡❤♡ yakında varsa
bici bici tatlım :))Ne yiyonuz ki anlamadı ben :)
Ay valla nolsun iftarda ömrü bounca ilk kez yemek yiyen biri gibi yiyip suan sindirmeye calisiyom sen nabersinHoşbuldum tadım nabersiniz :*
Kimm kankaahaaa kim gelmiş:))
BiciiiNe yiyonuz ki anlamadı ben :)
Aynı dertden gidiyoz tatlım , çay var içersenAy valla nolsun iftarda ömrü bounca ilk kez yemek yiyen biri gibi yiyip suan sindirmeye calisiyom sen nabersin
Kız o ne kiBiciii
bilmem kim :))Kimm kanka
Ben var seversen❤Aynı dertden gidiyoz tatlım , çay var içersen
Bizim buraya ozgu bi tatli ama buzlu muzluKız o ne ki
Hem buz hem muz hemi de datluu vay canına göndeer gelsinBizim buraya ozgu bi tatli ama buzlu muzlu
Çok severim ,çok öperim pekk kıymet biliremmBen var seversen❤
Ohooo karpuzu oyup icinde bici koyuyolar hemde kivili visneli 10 kisi oturup yiyo artikHem buz hem muz hemi de datluu vay canına göndeer gelsin
Ssapur suppur beni öp catur cutur beni yeeeÇok severim ,çok öperim pekk kıymet biliremm
Tabiki Canım umarım vakit bulur yazarım diyet topiklerindenMiyav_su bize katilmak istemezmisin seni burda gormek isteriz❤
Kiz diyet deme sozde diyete baslamistim ben 2 gundun freni bosalmis kamyon gibiyimTabiki Canım umarım vakit bulur yazarım diyet topiklerinden
töbe töbeSsapur suppur beni öp catur cutur beni yeee