- 26 Eylül 2016
- 4.487
- 10.625
- Konu Sahibi _aTaLaNtE_
aboo aramıza girecek sıpa desene:)) valla o zaman dooğru anneanneye. işimiz gücümüz var dimi ama:))yan yana gelemiyorsun ama kız uyanıkken sonra sende kızı kıskanıyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aboo aramıza girecek sıpa desene:)) valla o zaman dooğru anneanneye. işimiz gücümüz var dimi ama:))yan yana gelemiyorsun ama kız uyanıkken sonra sende kızı kıskanıyorsun
hahahah deliaboo aramıza girecek sıpa desene:)) valla o zaman dooğru anneanneye. işimiz gücümüz var dimi ama:))
yaz tabi kuzu. yazamadım kusura bakma:) aslan güzel bi burç kardeşim aslan:)Direk daldım konuya latiyya
Hııı buyrun benimm
napıyon yoğun mu işHııı buyrun benimm
Eh iste bi geliyoler bi gidiyoler kiz sanki herkes haberlesip geliyonapıyon yoğun mu iş
ahaha dağılın uleeeynn deseydinEh iste bi geliyoler bi gidiyoler kiz sanki herkes haberlesip geliyo
Ahahahah ben battal gazinin üçüncu kuşaktan emmisinin kiziahaha dağılın uleeeynn deseydin
yanii kimle aşık attıklarını bilsinler:))Ahahahah ben battal gazinin üçüncu kuşaktan emmisinin kizi
Sen napiyon bebisim ne var ne yok
Ne yemek yaptin kis aksamayanii kimle aşık attıklarını bilsinler:))
napayım aynı be ya:) evdeyim
Hoşgeldin 10 çuval pattis soğan var kolay gelsinSlm bn sogan svmem ama yinede geldim sogan soyarim cnm pattes soyarim :)))
Hb cnm. Oooo masallah az yiyin yaw :)))Hoşgeldin 10 çuval pattis soğan var kolay gelsin
valla dün nohutlu kabak yemeği yapmıştım o var. senin yemek hazır mıNe yemek yaptin kis aksama
oh oh hamarat biri geldi :)Slm bn sogan svmem ama yinede geldim sogan soyarim cnm pattes soyarim :)))