- Konu Sahibi _aTaLaNtE_
Hep evde değilim ki tatlım Şimdi yağmur yağıyor da evdeyim yoksaa dururmuyum hiçÇebe 10 alacağına eve sınırsız al :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hep evde değilim ki tatlım Şimdi yağmur yağıyor da evdeyim yoksaa dururmuyum hiçÇebe 10 alacağına eve sınırsız al :))
Allah Allah sende mama ver bari tatlım ileride yine ek gıda vermeye başlarsınBirisi yedi ama birisi yemedi yaa ağladı
Birisi ek gıda istemiyor sadece mama istiyo
Aynen canımhaha az çocuk diyorsun yani
oy kıyamam. biberona mı koysan çorbayı acaba? tadını alır ama yine de dimi.Birisi yedi ama birisi yemedi yaa ağladı
Birisi ek gıda istemiyor sadece mama istiyo
Ama bı haftaya 8 aylık olacaklarAllah Allah sende mama ver bari tatlım ileride yine ek gıda vermeye başlarsın
Maşallah tatlım senin ikizler mi vardı , Rabbim bağışlasınBende iim cnm :)
Yok onuda denedim ama sadece mama yiyo başka yemiyoroy kıyamam. biberona mı koysan çorbayı acaba? tadını alır ama yine de dimi.
tatlım bu meyve püreleri var ya ufak onlardan vermeye çalışsan onları yiyorlar mı ?Ama bı haftaya 8 aylık olacaklar
Hala ben bı kahvaltı ya bile yaptıramıyorum canım
Zaten zayıf iyice
Çılgınsın kızımyapar kız 4+4+3 :)) aha sahadaki yerleri de belli :))
zamanı olsa o 4+4+1+1 yapacaktıÇılgınsın kızım
aç mı bıraksan düşünüyorum da ben olsam napardım diye.. yada zorlamasan mı. kardeşine özenir belki illakiYok onuda denedim ama sadece mama yiyo başka yemiyor
Hiç bana çekmemiş iştahı:)
Evet canım sağol:))Maşallah tatlım senin ikizler mi vardı , Rabbim bağışlasın
Kız mamaya da zaten 4-5 ayda ancak alıştırdımtatlım bu meyve püreleri var ya ufak onlardan vermeye çalışsan onları yiyorlar mı ?
Kıyamam gönderimm4 idi. şincik baya azalmıştır. sizin yüzünüzdeeen
hahah yerim ben onu ama❤♡❤♡❤♡ yani tatlım şimdilik mama ver o zamanEvet canım sağol:))
Kız mamaya da zaten 4-5 ayda ancak alıştırdım
İkizi yiyo çorba pekmez peynir
Ama bu yok yemiyor
Mümkünse hiç yemek teklif etmeyeyim daha mutlu olur:)
aç mı bıraksan düşünüyorum da ben olsam napardım diye.. yada zorlamasan mı. kardeşine özenir belki illaki
Evet canım sağol:))
Ama bu yok yemiyor
Mümkünse hiç ye
Sen de sağol kuzu , isimleri neEvet canım sağol:))
Ama bu yok yemiyor
Mümkünse hiç yemek teklif etmeyeyim daha mutlu olur:)
sağol tatlımm:)Kıyamam gönderimm
Seda-su:))Sen de sağol kuzu , isimleri ne
allahım kuzu yaa allah esirgesin. üzülme annesi düzeni oturacak elbet:)