- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.740
- Konu Sahibi _aTaLaNtE_
Tövbe tövbe :))manisa deprem olmayan şirin kendi halinde bi şehirdi. sallamicaktu, yapmicaktı bunu :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tövbe tövbe :))manisa deprem olmayan şirin kendi halinde bi şehirdi. sallamicaktu, yapmicaktı bunu :)
yapar kız 4+4+3 :)) aha sahadaki yerleri de belli :))yaparsın tatlım ama seneler yeter mi ona bilemem
hahahyapar kız 4+4+3 :)) aha sahadaki yerleri de belli :))
allah rızası için GB :)) mobillere GB :))Bizim evde net yok pc boş da , mobilden devam boynaa
Hepsine bir sene çek şu dk evlenmicem ama öyle düşün şimdi ki hal , 26 dan 27ye bi bebe , 27 den 28 2 bebe ,28 den 29 3 bebe simdiden 6 oldu , 29 dan 40 kadar olursa 5 bebe de o arada olsa oh misss oldu mu sana 11yaparsın tatlım ama seneler yeter mi ona bilemem
hahaha sen 3 ten sonra yapmazsın ama diyim deHepsine bir sene çek şu dk evlenmicem ama öyle düşün şimdi ki hal , 26 dan 27ye bi bebe , 27 den 28 2 bebe ,28 den 29 3 bebe simdiden 6 oldu , 29 dan 40 kadar olursa 5 bebe de o arada olsa oh misss oldu mu sana 11
kız ne uğraşıyon taktiği verdim sana :))Hepsine bir sene çek şu dk evlenmicem ama öyle düşün şimdi ki hal , 26 dan 27ye bi bebe , 27 den 28 2 bebe ,28 den 29 3 bebe simdiden 6 oldu , 29 dan 40 kadar olursa 5 bebe de o arada olsa oh misss oldu mu sana 11
Benim yetiyor canım ama film fazla izleyemiyorum sadece video kısa , 10gb yetiyor yaniallah rızası için GB :)) mobillere GB :))
Bende iim cnm :)İyiyim tatlım sen :)
hee 10sa iyi tabi:))Benim yetiyor canım ama film fazla izleyemiyorum sadece video kısa , 10gb yetiyor yani
Yapmam kankaaa aman diyim 3de fazla Ben çıldırırımhahaha sen 3 ten sonra yapmazsın ama diyim de
aman yeter 3 adet :))Yapmam kankaaa aman diyim 3de fazla Ben çıldırırım
ikizler yediler mi çorbalarını:)Bende iim cnm :)
Senin kaç gb tatlımhee 10sa iyi tabi:))
Çebe 10 alacağına eve sınırsız al :))Benim yetiyor canım ama film fazla izleyemiyorum sadece video kısa , 10gb yetiyor yani
Ben tek yapsam yeter sağlıklı s8hhatli canım şaka bi yana daaman yeter 3 adet :))
Birisi yedi ama birisi yemedi yaa ağladıikizler yediler mi çorbalarını:)
4 idi. şincik baya azalmıştır. sizin yüzünüzdeeenSenin kaç gb tatlım
haha az çocuk diyorsun yaniBen tek yapsam yeter sağlıklı s8hhatli canım şaka bi yana da
En o yüzden böyleyim demekki :)Yapmam kankaaa aman diyim 3de fazla Ben çıldırırım