- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.773
- Konu Sahibi _aTaLaNtE_
hahah dinle benim sözümütemeeem kocama dicem hadi leyn 2.yi yapıyoz arkadaş tembihledi diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hahah dinle benim sözümütemeeem kocama dicem hadi leyn 2.yi yapıyoz arkadaş tembihledi diye
bakarız hayattım , ben düşünmeyi uzun seneler yaptığım için daha zamanı varoo yaşın daha genç:) düşünme şimdi boşver:)
ula bari Manisa yapmayaydı bunu allah beterinden korusun canımManisa Saruhanlı dün akşam 7 den beri beşik gibi bı yarım saat önce 4.4 oldu yine
sende bi 3 çocuk bekliyorum en az :))bakarız hayattım , ben düşünmeyi uzun seneler yaptığım için daha zamanı var
şarj et gel telefonu görüşürüz ❤♡❤♡❤♡Şarj bityor i gelcem birazdan @JustPeace kız göremiyorum yazdigni telden zor oluyor takip etmek
Anlamadım manis naptiula bari Manisa yapmayaydı bunu allah beterinden korusun canım
çabııık gelll tatlım ,aynen ben de mobilden giriyorum .Şarj bityor i gelcem birazdan @JustPeace kız göremiyorum yazdigni telden zor oluyor takip etmek
ben kafayı yiyecektim bilgisayara geçtimçabııık gelll tatlım ,aynen ben de mobilden giriyorum .
düşünmek iyidir iyi:))bakarız hayattım , ben düşünmeyi uzun seneler yaptığım için daha zamanı var
Hadi ordan hamiş 3ü doğurursam salarım kendimi uzay boşluğunasende bi 3 çocuk bekliyorum en az :))
şarj et gel telefonu görüşürüz ❤♡❤♡❤♡
Benden beklentin ne :))sende bi 3 çocuk bekliyorum en az :))
şarj et gel telefonu görüşürüz ❤♡❤♡❤♡
olur olur tatlım olmazsa şaşırırım senin :)Hadi ordan hamiş 3ü doğurursam salarım kendimi uzay boşluğuna
Aynen canımdüşünmek iyidir iyi:))
senin 3 yeterli bacım beklentim yokBenden beklentin ne :))
sende bi 3 çocuk bekliyorum en az :))
yok tatlım hahah :) onda o ışığı gördüğüm için dedim :))kız herkesi doğurtuyon ne la nüfus müdürlüğünde tanıdığın mı var komisyon mu alıyon :))
Kız bakk benle iddaalaşma 11 tane takım kuracak kadar devam ederimolur olur tatlım olmazsa şaşırırım senin :)
manisa deprem olmayan şirin kendi halinde bi şehirdi. sallamicaktı, yapmicaktı bunu :)Şarj bityor i gelcem birazdan @JustPeace kız göremiyorum yazdigni telden zor oluyor takip etmek
Anlamadım manis napti
Bizim evde net yok pc boş da , mobilden devam boynaaben kafayı yiyecektim bilgisayara geçtim
yaparsın tatlım ama seneler yeter mi ona bilememKız bakk benle iddaalaşma 11 tane takım kuracak kadar devam ederim