- Konu Sahibi _aTaLaNtE_
İzmiremi yakınsın canim sen ,gecmis olsun...Evet cnm latiyya dünden beri çok deprem oldu sizler hissetmediniz göre bana uzaksiniz :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İzmiremi yakınsın canim sen ,gecmis olsun...Evet cnm latiyya dünden beri çok deprem oldu sizler hissetmediniz göre bana uzaksiniz :)
tabikiiiyaneee :))
benim de öyle metak etme. az buçuk bi aklım vardı, hamilelikle o da gitti:))Şey benim hafıza sıkıntı biraz
Esin niye sezeryanla karşı kız :)) bide 4. Yu düşünmen büyük olay4. Dün kız olacağını bilsem yaparım kizzz nisankralicesi esimden yanlışlıkla olurda hamile kalırsam yanlışlıkla sezaryen sözünü aldım :)
Zaten yanlışlık olursa bağlatma yolu goZukur bana şimdiye kadar olmadı ins olmaz
ya benim bu ilk ama 2.yi istemiyorum. bağlatmak istiyorum, normal doğurursam bağlayabiliyorlar mı, yoksa ayrı bir operasyon mu gerekir?4. Dün kız olacağını bilsem yaparım kizzz nisankralicesi esimden yanlışlıkla olurda hamile kalırsam yanlışlıkla sezaryen sözünü aldım :)
Zaten yanlışlık olursa bağlatma yolu goZukur bana şimdiye kadar olmadı ins olmaz
Eşim karşı değil kız ben 3 ünde maşallah normal dogurdum ama bı normal doğuma daha kafam gorturmex o yüzdenEsin niye sezeryanla karşı kız :)) bide 4. Yu düşünmen büyük olay
Ayrı oluyor normal doğumda baglatamiyorsunya benim bu ilk ama 2.yi istemiyorum. bağlatmak istiyorum, normal doğurursam bağlayabiliyorlar mı, yoksa ayrı bir operasyon mu gerekir?
Kız dur baglatirsan dönüşü yok . 2-3 tane bebiş olursa hadi derimde.tek bebiste bağlatma .ya benim bu ilk ama 2.yi istemiyorum. bağlatmak istiyorum, normal doğurursam bağlayabiliyorlar mı, yoksa ayrı bir operasyon mu gerekir?
evet maşallah kalabalık aile seviyor demek ki:) ben de 20li yaşlarda olsaydım 2 hatta 3 tane isterdimEsin niye sezeryanla karşı kız :)) bide 4. Yu düşünmen büyük olay
Yanlışlık olursa diyorum kizEsin niye sezeryanla karşı kız :)) bide 4. Yu düşünmen büyük olay
Aman kız yeter 3 tane :)) ne yapacak eşinde 4 bebişi :)Eşim karşı değil kız ben 3 ünde maşallah normal dogurdum ama bı normal doğuma daha kafam gorturmex o yüzden
YAs kaçevet maşallah kalabalık aile seviyor demek ki:) ben de 20li yaşlarda olsaydım 2 hatta 3 tane isterdim
32YAs kaç
Niye kız ben haziranda 29 a girecem 3 istiyorum :) bazıları 40 yaşında bebiş istiyor ❤evet maşallah kalabalık aile seviyor demek ki:) ben de 20li yaşlarda olsaydım 2 hatta 3 tane isterdim
Eşim iki kardeş ky 3 tane aldırmış nlardan sonra.o istiyor keşke kardeşim çok olsaydı diye herkesin abisi ablası var destek diyeAman kız yeter 3 tane :)) ne yapacak eşinde 4 bebişi :)
Maşallah kız ben seni 22 diye hatirliyordum :)
Hemen arkasından bı tane daha yap 4-5 sene ara verdi mı unutuyor insan
Aman kız 3 tanesi yapar . 4 bence çok tabi siz bilirsiniz :))Eşim iki kardeş ky 3 tane aldırmış nlardan sonra.o istiyor keşke kardeşim çok olsaydı diye herkesin abisi ablası var destek diye
Abisi hiç abilik yapmıyor
Diyor ki benim çocuğum çok olsun birbirine destek olsunlar
allaha büyük konuşmayim de. yaş aldıkça sabır da azalıyor. bir de 40ında anne olursam çocuğum 20 yaşına gelince ben 60 olacam.Niye kız ben haziranda 29 a girecem 3 istiyorum :) bazıları 40 yaşında bebiş istiyor ❤
Bencede 2. Yapıp bağlar tatlım tek çocuk olmasın ❤❤Hemen arkasından bı tane daha yap 4-5 sene ara verdi mı unutuyor insan