- 14 Ekim 2015
- 10.214
- 63.639
- Konu Sahibi _aTaLaNtE_
Bu arada bende 26 yaş ev hanımı 7 yaşında erkek ve 15 aylık bir cadım var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hahah ❤♡❤♡❤♡ kız niye o kadar arayla oldu :))Bu arada bende 26 yaş ev hanımı 7 yaşında erkek ve 15 aylık bir cadım var
Eşin senin yanindaysa üzülme canım yoksa akside olabilirdi l. Bak neler görüyoruz hepsi eşinin haklı olmasına rağmen annelerini tutup huzursuzluk yaratıyorlar.Esim benim yanimda olucaktir eminim cunku yasadigimiz herseye sahit oldu. Ama dedigin gibi boylede iyi olmadi. Simdi küsluk olucak, esim huzursuz olucak valla ne yapicam bilmiyorum
Aynen canim oyle olmaya calisicam. Bu arada Allah bagislasin canimEşin senin yanindaysa üzülme canım yoksa akside olabilirdi l. Bak neler görüyoruz hepsi eşinin haklı olmasına rağmen annelerini tutup huzursuzluk yaratıyorlar.
Sen eşine ılımlı ol anlat canım.
Hiç sorma simdiki aklım olsa hemen yapardım çok zor böyle herşeye alışmıştık uyumaya gezmeye falan. Allak bullak olduk valla.hahah ❤♡❤♡❤♡ kız niye o kadar arayla oldu :))
Amin canım hepimizinkiniAynen canim oyle olmaya calisicam. Bu arada Allah bagislasin canim
aynen tatlım neyse inşallah sağlıklı sıhhatli büyürler ❤♡❤♡❤♡❤Hiç sorma simdiki aklım olsa hemen yapardım çok zor böyle herşeye alışmıştık uyumaya gezmeye falan. Allak bullak olduk valla.
Hayırlısı diyelim ama gerçekten çok yaş iyi değil.
Inşallah canım sende hayırlısıyla alırsın bebişini kucağına sağsalimaynen tatlım neyse inşallah sağlıklı sıhhatli büyürler ❤♡❤♡❤♡❤
canımsın
amin tatlım ❤♡❤♡❤♡❤Inşallah canım sende hayırlısıyla alırsın bebişini kucağına sağsalim
Simdi söyle oluyo sogan faydali bi zebzeKonu başlıgında yazar ne demek istemiş
Zebze degil Sebze litfen edebıyatcılarımız gelir şimdiSimdi söyle oluyo sogan faydali bi zebze
Heleki cücüğü
Pastirmali kuru da varZebze degil Sebze litfen edebıyatcılarımız gelir şimdi
Pilavda varsa yirik
Bdv de dolanıo birileriPastirmali kuru da var
Edebiyatcilar kimkine
:) :)Bdv de dolanıo birileri