Soğan ve İncir Kürü sonrasında hamile kaldım!!!!!! Deneyin derim...

canım adet bittikten 7 gün sonra soğan kürü onu 20 gün uyguladıktan sonrada adet günümüze denk geliyo tahmini adet olup bittikten sonrada incir ve havuç kürüne mi başlayacağız doğru mu anladım:44::44::44::44::44:

arkadaşlar ben de geçen sene bu zamanlar foliküler kist ve adet düzensizliğinden şikayteçiydim.her şey yolundayken birdenbire kist oluştu.bebek sahibi olmak istiyorduk.ben de her gün bu forumlara girip bir umut ışığı arıyordum.sonra 3 ay düzenli olarak soğan kürünü ve 1 ay da incir + havuç kürünü uyguladım. eşime de sürekli keçiboynuzu kürünü uyguladım bu süre boyunca ve Rabbime şükürler olsun,kürleri uyguladıktan sonraki ilk denememizde hamile kaldım.2 hafta önce çok şükür bebeğimi kucağıma aldım.O zamanlar inş. bebeğimi kucağıma almak nasip olursa ben de buraya yazıcam diye kendime söz vermiştim.çünkü kürü uygulayıp olumlu bi sonuç aldığını yazanları okuyunca nasıl da umutlandığımı,mutlu olduğumu hatırlıyorum.Bunların hepsi tabii ki vesile,ama sebebine sarılıp ALLAH'a çok dua edin arkadaşlar,Rabbim inş. dualarımızı karşılıksız bırakmaz.Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş.Dualarım sizinle...

Bende yarın başlıycam inş. soğan kürüne ibrahim saraçoğlu adetten 2 gün sonra başlayın diyo.Bakalım inş. hayırlı oldur

Bn 7aylik evliyim bebek istiyorum ama adetlerim duzensiz bu ay 47 gun oldu adet olmadim daha 4gun once kan verdim hamile degilim sogan kurune baslayim mi simdi bilgisi olannn varmiii acabaaaa

HYirli olsun canim Rabbim sag salim kucagina almauida nasip etsin insallah!! Bende 3 gun once sogan kurune baslamaya karar verdim ama benim durumum biraz karisik :) 9 haftadir adet olmuyorum gecen hafta cuma kan aldirdir pazartesi sonuc geldi negatifti.. En azindan adet olurum umidiyle basliyacaktim ama suan tup bebekle hamile kalan arkadasima danisayim dedim oda bekle dedi belki hamilesindir kanda cikmamistir dedi.. Pazartesi hastanede randevum var asilama hakkinda bilgi alicam olmazsa doktordan ego istiicem.. Bakalim hayirlisi olsun insallah bizde tez zamanda senin gibi mujdeli haberi aliriz

yazarsan sevnrm

merhaba ben yazdığınızı yenı okudum ınşallah görüp cevap yazarsınız bizde 6 aydır bebek düşünüyoruz ama hala olmadı doktor geç yumurtluyor olabılırsın dedı ve yumurtalıkların yavaş çalışıyor dedı bende soğan ve incir kürünü denemek istiyorum benim sorum ikisinide aynı anda kullansammı bişey olmaz dimi yoksa ilk soğan kürünü bitincede incir kürünümü yapim..

soğan kürüyle incir kürünü aynı andamı yaptınız bende yapmak istiyorumda ilk ay soğan kürünü sonraki ayda incir kürünümü yapsam cvap yazarsanız sevinirim

soğan kürüyle incir kürünü aynı andamı yaptınız bende yapmak istiyorumda ilk ay soğan kürünü sonraki ayda incir kürünümü yapsam cvap yazarsanız sevinirim

Once iki kur sogan kuru sonra incir kuru yaparsan daha faydali olur canim.

Kızlar merhaba... Ben de Dr.saracoğlunun incir ve havuçkürünü kullanıyorum fakat bir sorum olacak sizlere... Adet düzensizliğinden dolayını kürü 9 gün önce kullanmaya başladım ve dün adet oldum... Acaba adet olunca bu küre aramıvermek gerekiyor yoksa 21 günü tamamlamak mı gerekiyor... Hepinize teşekkürler :)

Kaç kez uyguladınız ??

adet düzensizliğim yok benim 21 gün incir kürü yaptım 7 gün ara verdim.Günüm gelmesine rahmen adet olamadım incir kürüne devam etmelimiyim acaba adet olmadan.cevaplarsanız sevinirim 8. gün bugün ne adet belirtisi ne hamilelik belirtisi var anlamadım

Ben 8 aylık ewliyim
3 ay önce korunmayı bıraktık adetim gecikti olmdm testler yaptım negatf en son dra gttim polikistik over teshisi koydu ama bn ne asırı kiloluyum ne asırı tüylnme war üsteşk adetm korunmayı braktıktan snra düzensişleşti bugün doktor adetn 2. Günü hapa baslıcaz dedi yumurtlama olmuo incir kürüne basladm lütfen yardımcı olabilen warmı ?

Bende 9 aylık evliyam cnm aynı sorun bende de var yumurtalıklarım çatlamıyo ama bende küçük biçikolata kisti var bende incir havuç kürünü uyguluyorum bu ay ve doktor bana inofolic diye bi ilaç verdi bi dahaki ayda klomene başlıcaz dedi bakalım nolcak sabırsızlıkla bekliyorum

Canım bende incir hawuçkürüne başladım bu ay ben korunmayı bıraktığım ay çok sıkıntılı zamanlar geçirdim yani aralık ayında 3 ay adet olmadm hapla adet oldum stresten mi oldu bilmiorum bu yasıma kadar hersey normaldi 23 yasındaym zaten sende nası oldu polikistik over mı dedi doktor

Once iki kur sogan kuru sonra incir kuru yaparsan daha faydali olur canim.

bende senin bildiğin gibi biliyorum canım ama burdaki arkadaşlar 1 defa soğan kürü uygulayıp sonra incir kürüne başlamış...benim bildiğim soğan kürünün 1.uygulaması adete 15 gün kala uygulanıyor ikinci uygulaması adete 10 gün kala uygulanıyor 3.ayda incir kürü uygulanıyor diye biliyorum siz de mi öyle yaptınız:44:

bana da doktor 3 hafta önce polikistik overli olduğumu söyledi bende de hiç bir belirtisi yok bende tesadüf eseri öğrendim ama hormon testi yapmadı sadece ultrason görüntüsüne bakıp söyledi...siz hormon testi yaptırdınız mı...ben şimdi soğan kürünün 3.günündeyim kürün sonunda hormon testlerini yaptırcam

Bende cikolata kisti oldugu icin sadece sogan kuru yapiorum canim.incir kurunu kistin durumuna gore bakicam.insallah incire gerek kalmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…