Soğan ve İncir Kürü sonrasında hamile kaldım!!!!!! Deneyin derim...

fbscb

Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2012
12
42
18
Rize
Herkese selamlar...

Son 2 yıldır uğraşmamıza rağmen gebelik oluşmadı.Belirli bir sebebi yoktu.Eşimin spermleri orta düzeyde benimde yumurta kalitem fena değilmiş.Yani görünürde bir neden yoktu... 8 ay önce adetim geçikti ve 6 haftalık düşük yaptım tabi anlatılmaz bir duygu o kadar beklediğiniz bir şeyken birden yok olup gitmesi çok ama çok üzücüydü.Tabi umudumu yitirmedim 4 ay sonra önce bir soğan kürü uyguladım ama o ay bebek denemesi yapmadık sadece kürü uyguladım.Bu kürü bilmeyen yoktur heralde Saraçoğlunun kürü.Diğer ay İncir kürünü uyguladım ve aynı zamanda denemelerede başladık.Ama inanarak ve dua ederek yaptım herşeyi.ve aynı ayın sonunda sonuç pozitifti.Şu an fena değilim yine kanamalarım oldu sürekli evdeyim ve 12 haftamı tamamladım...(allaha Şükür)

ve hamile kalırsam kendime söz vermiştim burada paylaşacağım belki birilerine umut olur diye... çünkü bende zamanında çok umut aradım...

Şimdi kürleri sorarsanız aslında hepsi internette var ama ben kendi yaptığımı anlatayım.Özelliklede yumurta zayıflığı ve çatlama sorununada çok iyi geliyorlar.Önce kesinlikle ve kesilikle inanarak başlayın bu işe.ve duaya çok inanan bir insanım dua edin bol bol o aylar.İncir kürü yaptığım ay bebek denemeleride yaptık ve önce bir hacet namazı kıldım duası ve namazı diyanet.gov.tr de var.neredeyse her akşam kıldım.Denemeler sırasında abdestli olmaya dikkat ettim.

Kürlere gelince:

Soğan kürü: Adetiniz bittikten 7 gün sonra başlanacak 15 yada 20 gün yapılacak.

Sabah ve akşam orta bir soğanı (yemeklere doğradığımız normal soğanlardan) 3 bardak suyla kaynattıp ılıyınca aç karnına için.

İncir+ Havuç kürü: adetiniz bittiği zaman başlanacak.20 gün yapılacak.

8 tane kuru inciri yıkayıp ortadan yarın ve 3 bardak suyla 15 dakika kaynatın ılımaya bırakın.bir diğer kapta 2 tane orta boy havucu büyük parçalayıp 3 bardak suyla 20 dakika kaynatın ılımaya bırakın.Sonra bunları birleştirin sabah akşam 1 er bardak için kalanı buzdolabına koyun ertesi günde içebilirsiniz.

Not: eğer başlarsanız sakın yarım bırakmayın biraz sabredin ve dua edin...

umarım biraz faydam dokunur allaha emanet olun....

senın adına cok sevındım cnm hayırlı olsun ıns. rbbm kucagına almayı nasıp etsın ıns....

bende sogan kuru yaptım 32.gunde adet oldum bebek olmadı. hemen ardından ıncır+havuc kuru yaptım adetım gelmedı. 39.gunu en sonunda doktora gttm ve ne kıst nede bebek var dedı bsyın yok stresden gecıkmıs veya yumrtlamamıs olablrsn dedı. ddm pko varmıs bnde dedm ama bu kdr olmuyodu gecıkmelerım dedım pko yapabılır dedı. yanı kısacası evt sogan suyunun faydasını gordum ama ıncır bana yaramadı sanırım.. xs tarlusal vrdı kullandım en son sbt 24 adetım ılac bıttı beklıyorm adetımı... kurler le cok hamıle kalan var bende sıteden okudumda yaptm ama bebegme kavusamadım daha. ıns rbbm bana nasıp eder bı gun.......

öncelikle bebeğin ve topicin hayırlı olsunçok sevindim hamile olmana,bende geçen yıl ,soğan kürünü 1 ay kadar, incir kürünüde 2 ay kadar uyguladım bendede sonuç vermedi.bu ay yine incir kürü yapmayı düşünüyorum yalnız havuç kürünü duymamıştım sen hemen bırakmayın devam edin demişsin ya ne kadar bi zamandan bahsediyosun:26:

teşekkür ederim canım inşallh allh sanada nasip eder.Herkeste farklı tepkiler oluşturabilir haklısın.Yalnız bende önceki kürümde sadece incir kürü yapmıştım havuçla karıştırmadan o ay benimde adetim geçikmişti sadece incir yumurtaları geliştiriyor havuç ise kaliyeti artırıp çatlamasını sağlıyor.Birde böyle dene canım allhtan umut kesilmez...

Teşekkür ederim canım inşallh allh sanada nasip eder. Bir ara bende sadece incir kürü yaptım bende sonuç almadım havucu ekleyerek dene derim. Devam edin derken 20 günlük süreden bahsediyorum 5 gün yapıp bırakmayın sabredin anlamında. İnşalh sonuç alırsın dua ve namazıda unutma...

Cnm havucla karistirrak ictm ztn. İlk 7gun incir suyu snr havucla karistirarak ictm yumrtlama ve adet blrtilerm olmdi hc. Snrm ymrtlamam olmdi bu ay incir baski ypti glb. Xs 38.gun gttm dktora iste .tarlusal vrdi ictm suanda adet blrtilerm vr bklyrm bklm.ins bnda vrr rbbm.

kızlar havuç ve inciri aynı kapta karıştırmak olurmu ibrahim saraçoğlu ayrıkap diyo ama...bide günde 1 kere için diyo ama hamile kalan arkadaşlar sabah akşam içmiş dün 1 bardak içtim bugün 2 bardak içsem olurmu..

Bence ayri yap canim cünkü havucu daha fazla kaynatıyosun.bende ayrı kaplarda yaptım sonra birleştirdim sabah ve akşam 1 er bardak aksatmadan iç derim.

Hayırlısı olsun canımm rabbim böyle şeyler yaptırmaya muhtaç bırakmaz inş. en yakın zamanda bende bebek haberi almak istiyorum

Kizlar bende 3 ay sogan kuru sayesinde kistlerimden kurtuldum,simdide incir kuru yapmak istiyorum,reglime 4 gun var,regl gunu baslasam kure olurmuki? Bide merak ettigim konu sabah taze kaynatip iciliyo,aksamdami taze kaynatilip icilcek??bide incir le havuc ayni gun mu baslancak?ben bi yerde okumustum bi kac gun incir daha sonra havuc karistiriliyo :s anlamadim yaa
LUTFENNNNN YARDIMMMM

meraba arkadaslar adetten 7 gun sonra sogan kuru uygulanır yazılıyor ya acaba buzaman dılımı onemlımı?

merhaba arkadaşlar yeni katıldım bende...2 yıl önce düşük yapmıştım kürtajda oldumm ama 2 yıldır korunmadığımz halde hamile kalamıyorum klomen kullandım 3 ay çatlatma iğnesi falan da yapmştık ama sonuç alamadm dr. her ay emn konuşuyodu bu ay kessin inşallah die ama malesef..hiç bi sorunda yok diyo dr. bile şaşırdı..bi ara iyice ümidi kesmiştim yine gaza geldm bu ay eşime k.boynuzu pekmezi yedirmeye başladım bende incir ve havuç kürüne başladım bide bunu deneyelim bakalım inş. bunlar sayesnde olur..incir kürüyle hamile kalanlar var mı arkadaşlar??

bende aynı durumları gecirdim canm 2 sendr ewlyim ve 2.5 aylıkken karnmda öldğü için kürtaj olmak zorunda kaldım uzernden 1 senden fazla zaman gecti kalamıorum .bi kac gundur hafif kahve rengi akıntılarım oldu yine burdan bilen arkaslrdan öğrendgme göre sperm yerlesrken olblrmiş ve erkek bebeklerde genelde oluomus bnde cok umutlandım pazartesi hastane yolu görnde yıne bna allah sabır ve kolaylık versin hepimize ins guzel sonuclar alırız:)

Merhaba,

Sonuca senin adına çok sevindim. Bende incir kürü yapmaya karar verdim sonuç ne olursa olsun kötü bişey değil incir gayet faydalı bişey. Umut çok önemli Allah umutlarımızı kaybettirmesin..

inş. hayırlı bi haber alırsın..herşeye umut bağlıyoruz böyle artık kendimi kandırmak istemiyorum hiç bişey düşünmek istemiyorum ama düşünmeden de olmuyo hayırlısı artık incir kürüne başladım bakalım ondan sonuç alabilicek miyim

bnde su sogan kürünü yapmayı dusunurum pazartesnden ihtbren baslcam

Bende başlıycam inşallah adetim bitti bugün ve 7 gün sonra soğan kürüne ardından incir kürüne başlıycam inşallah faydalı olur inanıyorum olacağınada.Hepimiz birbirimize dua edelim inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…