- 28 Mart 2013
- 12.811
- 17.272
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ederim :)ne kadar parlak saçlarınız var öle maşşallah ben okadar ürüne rağmen öyle parlatamıyorum
şimdi 3. yü yapcam bu haftada şu balı koymıycam ya yapış yapış akıyo sonraMerhaba. Topigin hayırlı olsun canım.
Soğan suyunu ben haftada 2 kere falan yapıyorum. Mesela su iki hafta hiç yapmadım usendigim için yapabildigin kadar yap .
acil uzaması lazım elimden gelen her şeyi yapıyorumMerhaba. Topigin hayırlı olsun canım.
Soğan suyunu ben haftada 2 kere falan yapıyorum. Mesela su iki hafta hiç yapmadım usendigim için yapabildigin kadar yap .
acil uzaması lazım elimden gelen her şeyi yapıyorum
uzatıyor muMerhaba. Topigin hayırlı olsun canım.
uzatıyor mu
kızlar kesinlikle uzatıyor. ben saçımı boyatalı bir hafta oldu dimi bir cm dibi çıkmış şu an şoktayımuzatıyor mu
Nasil uygulaniyodu canim bu :)kızlar kesinlikle uzatıyor. ben saçımı boyatalı bir hafta oldu dimi bir cm dibi çıkmış şu an şoktayım
iki gün önce 4. uygulamayı yaptım bu arada ikinci haftadayım.
ben kendi yaptığımı anlatıyım tatlımNasil uygulaniyodu canim bu :)
Saol tatlimm peki bunu durulama suyu olarak kullanlar var bende ole düşünüyorum yag bakimina gectigim zamanben kendi yaptığımı anlatıyım tatlım
soğanı 4 e bölüyorum soyup
bizim soğanlar gözüme küçük geliyor biraz iki taneyle yapıyorum
kaba koyyorum üstüne kapatcak kadar da su
kaynaınca 2 3 dk daha bırakıp kapatıyorum
üstüne bi kapak koyyorum 20 dk fln duruyo
ılıyınca bi kaşık bak koyyorum defne tohumu yağı, çörekotu yağı, zeytin yağı
onu saçımın her yerine iyce sürüyorum.
5 dk fln masaj yapıyorum sonra
poşetliyorum bi saat fln duruyo
poşetin üstünden kurutma makinesiyle kurutuyorum bu arada,
sonra yıkıyorum işte
haftada 3 kez yapıyorum.
ayhhhh amma uzun yazdım
canım bende bi on cm istiyorum. ama benim için zor sanırım. çünkü saçımı uzama hızı yavaş 10 cm çok fazla. keşke bende olsa. inşallah sende olurBir kere denemiş olmama ragmen sacimin ucundaki o tiftif goruntusu yumusak parlak bi hale geldi. Elseve mucizevi yagida aldim onuda gunluk rutinlerimin icerisine ilave edicem. İnanılmaz sekilde parlaklik sagliyor bir kerede bu etki beni gercekten sasirtti 5 ayda 10 cm lik bi sonuc elde etmek istiyorum umarim mumkundur.
Canım sacim 20 günde 1 cm uzamis benim daha 1 kere yaptim bu islemi ama lavantads iciyorum etkisi olabilir bugun tekrar sogan suyu yapicam sende devam ediyorsan bence uzatmasa bile sav sagligin icin etkili olurcanım bende bi on cm istiyorum. ama benim için zor sanırım. çünkü saçımı uzama hızı yavaş 10 cm çok fazla. keşke bende olsa. inşallah sende olur
Kac ayda ne kadar bi uzama oldu peki loveautumn