Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
faydasını gördün mü peki şimdiye kadarSoğanın kabuklarını soyup 4 parçaya bölüp bi cezvede kaynatıyorum kaynadıktan sonra 15 dk demlendirip ılıyınca saçıma döküp 1 saat bekletip yıkıyorum canım
harika o zamn 3 katı uzamışBenim de çok yumuşatıyor parlatıyor normalde çok yavaş uzar saçlarım ama kullandığımdan beri uzaması da farketti canım yani ayda 1 cm uzuyorsa bu ay bi üç santim uzadı diyebilirimm
ara verince daha hızlı uzuyor diyolar ama..Ama işte 8. Haftanın sonunda ara versem mi onu bilemiyorummm bende tatlım
Aranin amaci saci dinlendirmek canim eger 2 ay boyunca yapdiysan bi iki hafta ara ver yine basla bence saç dinlensin dipere bisey uygulama o arada ama uclara felan yapabilrisiAma işte 8. Haftanın sonunda ara versem mi onu bilemiyorummm bende tatlım
Verdigin arada diplere hic bisey yapmicaksinara verince daha hızlı uzuyor diyolar ama..
aslında soğana ara verilip yağ bakımı yapılabilir
Aranın amacı saç derisini dinlendirmek, başka bakım yaptıktan sonra o aranın anlamı kalmıyor. 8 hafta bakımdan sonra 2 hafta ara vermek en sağlıklısı
canım haftada kaç gun yapıyorsun bu kuruCvp lar için teşekkür ederim kızlar ozaman 2 hafra ara da hiç bi uygulama yapmam sadece uçlara arada bi bakım yaparsam okadar :))
kafam karıştı iyce yani haftada bi kez mi yapmamız gerekiyohafta da bir gün uyguluyorum canım birde her duş sonrası lavanta suyu döküp çıkıyorum duştan yani lavanta suyunu durulamıyorum kokusunu sevdiğim için sorun olmuyor :)
ne kadar parlak saçlarınız var öle maşşallah ben okadar ürüne rağmen öyle parlatamıyorumO kadar uğraştık uzasın diye
Yine kesildi
Yanmış sarıdan uçları öyle dedi adam
Baştan başlıyoruz yani