• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soğan suyuu

bay

Guru
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2011
849
688
323
İstanbul
Kızlar mrb:) aralık ayının 20 den beri düzenli olarak öğlen ve akşam yemeklerinden 15 dk önce soğan suyu içiyorum. Fakat son 4 gündür başım dönüyor ve acayip karnım acıkıyor:S ve üstüne 2 kilo aldm:S Soğan suyu diyeti bile var ama sanırım bende ters etki yaptı. Yada kullanan arkdaşlar tecrübelerinizi benimle paylaşırmısnız? Böyle oluyor mu acaba:S

Merhaba bay, bende kullandım gerçi soğan suyuyla mı ilgili emin değilim ama kullandığım dönemde bende baş dönmesi ve mide bulantısı oldu ayrıca sabahları mideme kraplar girdi..

bende geçen ay yapmıştım. ve bende kilo aldım. ayrıca yumurta büyümemi engelleyip durdurdu. bir daha da yapmam.

Merhaba bay, bende kullandım gerçi soğan suyuyla mı ilgili emin değilim ama kullandığım dönemde bende baş dönmesi ve mide bulantısı oldu ayrıca sabahları mideme kraplar girdi..

Evet aynısı bende de oluyor:S Başım dönüyor ve sabahları midem bulanıyor:S Sanırım soğan suyundan:S

Back