• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soğan Suyunun Zararı Var Mı?????

mnspapatya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2014
2.858
30
83
35
İstanbul
Merhaba Kızlar;
Ben Pko dertlilerindenim soğan suyunun iyi geldiğini hamileliği de kolaylaştırdığını söylüyorlar. Ben iki gün önce klomende kullanmaya başladım. Soğan suyunu denemek istiyorum ama içerken hamile kalma olasılığım olabilir eğer soğan suyunu içersem bunun bir zararı olabilir mi? Yardım pleasee :18::18:

Saraçoğlu geçenlerde bir programda hamile olduğunuzu biliyorsanız bırakabilirsiniz ama bilmiyorsanız ve kullanmaya devam ederseniz de olumsuz etkisi olmaz demişti.

Saraçoğlu geçenlerde bir programda hamile olduğunuzu biliyorsanız bırakabilirsiniz ama bilmiyorsanız ve kullanmaya devam ederseniz de olumsuz etkisi olmaz demişti.

Tesekkur ederim cok sagoll bende baktim cok yerden ama boyle bir bilgi bulamadim korkuyorum acikcasi icmeye herkes ayri bisiler soluyor kisteri temizler rahim temzlenr die ama nede olsa korkuyor insan tekrar tesekkr ederimm:):):)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tesekkur ederim cok sagoll bende baktim cok yerden ama boyle bir bilgi bulamadim korkuyorum acikcasi icmeye herkes ayri bisiler soluyor kisteri temizler rahim temzlenr die ama nede olsa korkuyor insan tekrar tesekkr ederimm:):):)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Rica ederim :)

Back