duruxsxah Nirvana Kayıtlı Üye 25 Ocak 2007 4.553 2 11 Temmuz 2010 Konu Sahibi adana1301 #21 adana1301 .!.: ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy Allah'ım kendim o haberi almış gibi sevindim çok tebrik ederim canm Allah analı babalı büyütsün sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tekrar tebrik ediyorum canm Genişletmek için tıkla... tşk ederim canım benim...ama bugün kan değerim düşük çıktı..o yüzden çokta ümitli değilim
adana1301 .!.: ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy Allah'ım kendim o haberi almış gibi sevindim çok tebrik ederim canm Allah analı babalı büyütsün sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tekrar tebrik ediyorum canm Genişletmek için tıkla... tşk ederim canım benim...ama bugün kan değerim düşük çıktı..o yüzden çokta ümitli değilim
adana1301 Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Haziran 2009 334 2 11 Temmuz 2010 Konu Sahibi adana1301 #22 duruşah .!.: tşk ederim canım benim...ama bugün kan değerim düşük çıktı..o yüzden çokta ümitli değilim Genişletmek için tıkla... duanı eksik etme canım umudunu yitirme iyi düşünki iyi olsun gelişmeleri merakla bekliyorum
duruşah .!.: tşk ederim canım benim...ama bugün kan değerim düşük çıktı..o yüzden çokta ümitli değilim Genişletmek için tıkla... duanı eksik etme canım umudunu yitirme iyi düşünki iyi olsun gelişmeleri merakla bekliyorum
duruxsxah Nirvana Kayıtlı Üye 25 Ocak 2007 4.553 2 11 Temmuz 2010 Konu Sahibi adana1301 #23 adana1301 .!.: duanı eksik etme canım umudunu yitirme iyi düşünki iyi olsun gelişmeleri merakla bekliyorum Genişletmek için tıkla... bende çok meraklıyım valllaaa...sonucu alıralmaz ilk olarak sizlerle paylaşacağımdan emin olabilirsinizzzz...öpüyorum sizlerii
adana1301 .!.: duanı eksik etme canım umudunu yitirme iyi düşünki iyi olsun gelişmeleri merakla bekliyorum Genişletmek için tıkla... bende çok meraklıyım valllaaa...sonucu alıralmaz ilk olarak sizlerle paylaşacağımdan emin olabilirsinizzzz...öpüyorum sizlerii