Ben aslanpencesını hıc denemedım,ona sıra gelemedı bı turlu:| 3-5 ay hayıt kullanayım da sonra onu da denıcem
janx hayıtı ne kadar süre kullanınca oldun. günde hep 2 bardak mı içtin. aç veya tok.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben aslanpencesını hıc denemedım,ona sıra gelemedı bı turlu:| 3-5 ay hayıt kullanayım da sonra onu da denıcem
janx hayıtı ne kadar süre kullanınca oldun. günde hep 2 bardak mı içtin. aç veya tok.
:) seninki gelmek üzereymiş :)))merhaba kızlar aktrlarda satılan hafize sultan çayını deneyii derim sallama çay gbi günde iki bardak içiosnz 5 tl kutusunda 20 adet olması lazm bn dün aldım algım gbi içtim (öğlen) birde yatarken içtim ve sabah adet oldum çok sevnmiştim deneyin ve lütfen baanada haber verin tamamn yerli malı ve içindkler gayet zararsız şeyler .. inşş işe yarar sizdede
Canım ıbrahım saracoglu'nun sıtesıne gır,bıtkıler bolumunden kuru sogana bak,en ıyı orda anlatır..sımdı burda kafan karısmasın,kendıne gore hesaplarsın,ona gore baslarsın
canım nasıl oldun adetlerin düzene girdimi
canım ıste en son 1 nısan'da adet oldum..sımdı hayıt ıcıyorum gunde 2 bardak,19 nısan'da da yıne soğan kurune baslıcam,adetten 10 gun once ıste..bakalım ne zaman olucam yıne adet..ugrasıp duruyoruz ıste adet olaylarıyla
kızlarrrrrrrrrrrrr lütfen bilen biri baksınnn bugün adet oldum ve doktora gittigmde adetinin ilk günü gel kan alalım hormon testi için demişti adet düzensizliğim var çnkü yarın devlet hastanesine gitsem acilde kan alırlar mı??? özele mi gideyim??
merhaba arkadaşlar, ben de aynı durumdayım sizle hap kullanmadan olmaya çalışıyorum. en son 10-17 marttı adetim ilaçla olmuştum. şimdi bal-tarçın-çörekotu karışımı yiyiorum günde 1 tatlı kaşığı ve çok düzenli olmasa da adaçayı ve doğadanın özel günler çayını içiyorum civanperçemi var onda da. ama şu hafize sultan çayını daha önce de duydum aslında denemek istiyorum içinde ne olduğunu bilen varsa yazabilir mi? Rabbim gönlümüze göre versin inşallah
kızlarrrrrrrrrrrrr lütfen bilen biri baksınnn bugün adet oldum ve doktora gittigmde adetinin ilk günü gel kan alalım hormon testi için demişti adet düzensizliğim var çnkü yarın devlet hastanesine gitsem acilde kan alırlar mı??? özele mi gideyim??
ben doğadan'ın cayının duzenlı adet olanlar ıcın,agrı ve stres azaltıcı etkısı oldugunu zannedıyordum..duzenlıyor mu o,pek sanmıyorum ama,belkı etkısı kısıden kısıye gore degısır
canım senin adet düzenin 28 günde birmi oluyo.?kaç günde bir oluyo?:26::26:
ah canım nerdeee 28 gunde bir olabılsem keske..3 ay ılac kullanmıstım,ancak o zaman 28 gunde 1 olmustum..normalde her ay olamıyorum bıle malesef
benimde değil 28 gün yaa en son 17 martta olmuştum halen olmadım daha
bakalım hayırlısı artık inşş en kısa zamanda düzelcez Janx cım moral bozmayalım allahım şifa versin bizlere