Soğan suyu ve Hayıt içiyorum ama adet belırtım yok yine,ne yapmam lazım:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi Janx
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba kızlar aktrlarda satılan hafize sultan çayını deneyii derim sallama çay gbi günde iki bardak içiosnz 5 tl kutusunda 20 adet olması lazm bn dün aldım algım gbi içtim (öğlen) birde yatarken içtim ve sabah adet oldum :D çok sevnmiştim deneyin ve lütfen baanada haber verin tamamn yerli malı ve içindkler gayet zararsız şeyler .. inşş işe yarar sizdede:nazar:

janx hayıtı ne kadar süre kullanınca oldun. günde hep 2 bardak mı içtin. aç veya tok.

hayıtı 3 hafta kullandım ve oldum,gunde 2 bardak..ben tok karnına ıctım,kahvaltıdan sonra ve gece olmak uzere..ama sogan ıcerken ve adetken gunde 1 bardak ıctım canım

merhaba kızlar aktrlarda satılan hafize sultan çayını deneyii derim sallama çay gbi günde iki bardak içiosnz 5 tl kutusunda 20 adet olması lazm bn dün aldım algım gbi içtim (öğlen) birde yatarken içtim ve sabah adet oldum :D çok sevnmiştim deneyin ve lütfen baanada haber verin tamamn yerli malı ve içindkler gayet zararsız şeyler .. inşş işe yarar sizdede:nazar:
:) seninki gelmek üzereymiş :)))

sağol ceylan.

Benim geçen ay 15 gün gecikti soğan suyuyla regl oldum.Bu ayda olmadı 6 gün gecikti 4gündür soğan suyu içiyorum tık yok ağrılarım falanda kalmadı offf yaaa regl olamama ne kadar kötü bişey pfffffffff:5:

kızlar bende 1 ay oluyorsam bazen 1 ay olmuyorum hatta 2 ay olmadığım oluyor şuandada 2 aydır adet olmuyorum sırf düzenli adet olayım diye doğum kontrol hapı kullandım her ay adet oldugm hapı kullandıgm sürece ve hapı bıraktm yine düzensizleşti olamıyorummm ya kafayı yiycem hergn sıkıntı kafaya takıyorum şiştikçe şiştimmm belirtide yok ne agrı ne sızı sanki hiç olmuycak gbiyim soganı ilk defa duydum nasıl yapıyrz ve nasıl içiyrz anlatrmısınız??

kızlar lütfen anlatn şu soğan suyunu hemn başlıyım adetimin ilk gnü hormon testi yaptrcam hala bekliyrm ne zman olcaksam artık:(

Canım ıbrahım saracoglu'nun sıtesıne gır,bıtkıler bolumunden kuru sogana bak,en ıyı orda anlatır..sımdı burda kafan karısmasın,kendıne gore hesaplarsın,ona gore baslarsın

Canım ıbrahım saracoglu'nun sıtesıne gır,bıtkıler bolumunden kuru sogana bak,en ıyı orda anlatır..sımdı burda kafan karısmasın,kendıne gore hesaplarsın,ona gore baslarsın

canım nasıl oldun adetlerin düzene girdimi

canım nasıl oldun adetlerin düzene girdimi

canım ıste en son 1 nısan'da adet oldum..sımdı hayıt ıcıyorum gunde 2 bardak,19 nısan'da da yıne soğan kurune baslıcam,adetten 10 gun once ıste..bakalım ne zaman olucam yıne adet..ugrasıp duruyoruz ıste adet olaylarıyla:(

canım ıste en son 1 nısan'da adet oldum..sımdı hayıt ıcıyorum gunde 2 bardak,19 nısan'da da yıne soğan kurune baslıcam,adetten 10 gun once ıste..bakalım ne zaman olucam yıne adet..ugrasıp duruyoruz ıste adet olaylarıyla:(

aynen canım:31::31:

kızlarrrrrrrrrrrrr lütfen bilen biri baksınnn bugün adet oldum ve doktora gittigmde adetinin ilk günü gel kan alalım hormon testi için demişti adet düzensizliğim var çnkü yarın devlet hastanesine gitsem acilde kan alırlar mı??? özele mi gideyim??

merhaba arkadaşlar, ben de aynı durumdayım sizle hap kullanmadan olmaya çalışıyorum. en son 10-17 marttı adetim ilaçla olmuştum. şimdi bal-tarçın-çörekotu karışımı yiyiorum günde 1 tatlı kaşığı ve çok düzenli olmasa da adaçayı ve doğadanın özel günler çayını içiyorum civanperçemi var onda da. ama şu hafize sultan çayını daha önce de duydum aslında denemek istiyorum içinde ne olduğunu bilen varsa yazabilir mi? Rabbim gönlümüze göre versin inşallah:34:

kızlarrrrrrrrrrrrr lütfen bilen biri baksınnn bugün adet oldum ve doktora gittigmde adetinin ilk günü gel kan alalım hormon testi için demişti adet düzensizliğim var çnkü yarın devlet hastanesine gitsem acilde kan alırlar mı??? özele mi gideyim??

bu devlet hastanesı ısını bende tam bılmıyorum..mesela devlette tahlıl yaptırmak ıcın o hastanedeki doktora mı muayene olmak gerekıyor,yoksa gıdıp kafamıza gore test yaptırabılır mıyız kızlar? Bence eger oyle bısey varsa,devlette de test yaptırabılırsın canım..

merhaba arkadaşlar, ben de aynı durumdayım sizle hap kullanmadan olmaya çalışıyorum. en son 10-17 marttı adetim ilaçla olmuştum. şimdi bal-tarçın-çörekotu karışımı yiyiorum günde 1 tatlı kaşığı ve çok düzenli olmasa da adaçayı ve doğadanın özel günler çayını içiyorum civanperçemi var onda da. ama şu hafize sultan çayını daha önce de duydum aslında denemek istiyorum içinde ne olduğunu bilen varsa yazabilir mi? Rabbim gönlümüze göre versin inşallah:34:

ben doğadan'ın cayının duzenlı adet olanlar ıcın,agrı ve stres azaltıcı etkısı oldugunu zannedıyordum..duzenlıyor mu o,pek sanmıyorum ama,belkı etkısı kısıden kısıye gore degısır:(

zannedersem almazlar.muayene olduktan sonra vermiştim bende.

muayene olmadan tahlil yapıyorlar bildiğimce

ben doğadan'ın cayının duzenlı adet olanlar ıcın,agrı ve stres azaltıcı etkısı oldugunu zannedıyordum..duzenlıyor mu o,pek sanmıyorum ama,belkı etkısı kısıden kısıye gore degısır:(

canım senin adet düzenin 28 günde birmi oluyo.?kaç günde bir oluyo?:26::26:

ah canım nerdeee 28 gunde bir olabılsem keske..3 ay ılac kullanmıstım,ancak o zaman 28 gunde 1 olmustum..normalde her ay olamıyorum bıle malesef:(

benimde değil 28 gün yaa:14::14::14: en son 17 martta olmuştum halen olmadım daha:14::14:

bakalım hayırlısı artık inşş en kısa zamanda düzelcez Janx cım moral bozmayalım allahım şifa versin bizlere

benimde değil 28 gün yaa:14::14::14: en son 17 martta olmuştum halen olmadım daha:14::14:

bakalım hayırlısı artık inşş en kısa zamanda düzelcez Janx cım moral bozmayalım allahım şifa versin bizlere

aynen canım benim de son adet tarihim 10-17 mart onda ilaç kullanmıştım ama şimdi kendisi gelsin diye bekliyorum bakalım Allah büyük biz de oluruz inşallah :34:

Back