Soğan suyu ve Hayıt içiyorum ama adet belırtım yok yine,ne yapmam lazım:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi Janx
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Posey olarak ıcsem olur mu adacayını..demleme yanı bıtkı olarak hayıt ıcıyorum zaten..ıkısı agır gelmesın sonra

janx ve Bal bekarmısınız ikinizde , ve yaşınız kaç. ben bekarım bende aynı sorunla karşı karşıyayım. dktora da gidiyorum evde kendimde bir şeye deniyorum . hayıt suyu içiyorum 1. aydır ama tohumu na geçeceğim bi faydası olmadı henüz. 3 aylık süresi var. 2 aydır da soğan suyu içiyorum ayın 1 i ile 10 arasında. yarında tekrar doktora gideceğim kan tahlili için. 5 ay oldu regl olmuyorum. öncesinde de 7 ay hapla oldum bıraktım. 2 yıl öncesine kadar gayet düzenliydi benim birden oldu. Ümidimi kesmiyorum ama. herşey nasipte.

Yergok ben bekarım yasımda 25 canım..ben hayıtı tohum olarak kullanıyorum..bıtkı cayları ıcın ozel kasıklar var ya,onların ıcıne 1 tatlı kasıgı hayıt tohumu koyup,kaynamıs 1 bardak suyun ıcınde 5-10 dakka bekletıp,ılıyınca ıcıyorum..sogan suyu yapaken gunde 1 bardak ıcıyodum,ama dun 15 gunluk ılk sogan suyu kurum bıttı,bugunden ıtıbaren gunde 2 defa ıcıcem..bende 26 ocaktan berı hastalanmadım,bakalım artık ne zaman olcam:|

Canım benım ılk adet oldugum zamanlarda duzenlıydı,12 yasımda ılk kez adet oldum ama 18den sonra duzensızlesmeye basladı..2 ayda 1 oldugum oluyordu..ama son2 senedır cok duzensız olmaya basladı..en son 6 ay olmayınca doktora gıttım ve pko cıktı,LH hormonum yuksek benım,hayıtta o hormona ıyı gelıyormus,bakalım duzenlı ıcıcem artık 3-4 ay,hatta su an bıle ıcıyorum:(

Bal gozun aydın cnm,darısı basımıza:) yergok ben adetlıken tahlıl yaptırmadım,6 ay olmamıs halımle doktor bana tahlıl yaptırdı,o zamanda FSH 7,LH 60 çıktıı:( sonrakı aylar ılacla oldum 3. Ayın bıtımınde 3. Gun tahlıl yaptırcaktım,onda da benım oldugum yerde kardan yollar kapanmıstı yaptıramadım..yanı adetlıyken LH kac cıkar bılmıyorum :( sımdı adet olmayı beklıyorum,bakalım ne zama olcam

Teşekkür ederim canım ya ben senden daha uzun bekledim; taa 2011in kasımından berii.
İnşallah sizin de olur bir an önce..

Teşekkür ederim canım ya ben senden daha uzun bekledim; taa 2011in kasımından berii.
İnşallah sizin de olur bir an önce..

bal peki şimdi nasıl oldun kendiliğinden mi . bende en son ekimde o da hapla. 5 aydır da hap içmiyorum.

janx canım bana adet olmam için progestan verdiler 5 gün içtim olmadım ama 2 hafta bekledim. doktorda bu şekilde alalım dedi. adetli değildim yani canım TSH 1.057 FSH 7.79 LH 5.84 E2 26.7 prolaktin 71.30 birde AMH baktılar oda 4.97 sanıırm sınırda. sonuçlarımı gösterince söylerim size de. belki yorumlayanlar olur değerlerimi.

Canım Ben sımdıye kadar 1 defa tahlıl yaptırdıgım ıcın pek bısey dıyemıcem ama kotu gıbı durmuyor sonuclar sankı

Bende gıdeyım de kendıme soylee guzel bır hayıt cayı yapayım,ohhh mis:) kendımı boyle oyalayıp avutuyorum ıste bende:)

janx ve Bal bekarmısınız ikinizde , ve yaşınız kaç. ben bekarım bende aynı sorunla karşı karşıyayım. dktora da gidiyorum evde kendimde bir şeye deniyorum . hayıt suyu içiyorum 1. aydır ama tohumu na geçeceğim bi faydası olmadı henüz. 3 aylık süresi var. 2 aydır da soğan suyu içiyorum ayın 1 i ile 10 arasında. yarında tekrar doktora gideceğim kan tahlili için. 5 ay oldu regl olmuyorum. öncesinde de 7 ay hapla oldum bıraktım. 2 yıl öncesine kadar gayet düzenliydi benim birden oldu. Ümidimi kesmiyorum ama. herşey nasipte.

Ayni durumdayiz hemde tipatip.benimde aynen birdenbire oldu.iki aydir sogan suyu iciyorum olmadim.daha önce ictiklerimde 3 gün sonra oluyordum.hayitinda hapini iciyorum ama olmadi.6 ay ilacla hasta oldum ama asiri kilo aldim o yüzden biraktim .ne yapacagimi bilemiyorum ama artik düsünmek bile istemiyorum.

Beril merhaba..hangı ılacı kullandın canım,mesela ben 3 ay cyclo progynova kullandım ve hatta yan etkılerınde ıstah acar demesıne ragmen ıstahımı kestı ve dıyette yapabıldım..acaba ılactan ılaca degısıyor mu..o ılac bana cok ıyı gelmıstı,ama bırakınca yıne olamadım ıste

mrb arkadaşlar bugün dr' a gttm hamile değilmişim ne kanda ne de ultrasnda birşey çıkmadı, adet olmam için bi ilaç verdi, son 2 ay soğan suyu ile adet olmustum bu ay içtim ama olmadı malesef biraz düzensiz içmistim sanırım ondan dolayı olmadı ben öyle düşünüyorum, şimdi normalde soğana başlamam gerekti adet olmus olsaydım, adet olmadığım halde soğana başlayayım mı yoksa ilaç mı kullanayım ne önerirsiniz?

Seymacım bence ılacla adet olup,bırdaha ki ay o adet tarıhıne gore 10 gun onceden soğan suyu ıc..sankı daha ıyı olur.Bende ılacsız olmaya calısıyorum ama olamazsam farlutal ıcmeyı dusunuyorum,15-20 gun bekleyeyım dıyorum ıste

Beril merhaba..hangı ılacı kullandın canım,mesela ben 3 ay cyclo progynova kullandım ve hatta yan etkılerınde ıstah acar demesıne ragmen ıstahımı kestı ve dıyette yapabıldım..acaba ılactan ılaca degısıyor mu..o ılac bana cok ıyı gelmıstı,ama bırakınca yıne olamadım ıste

Bende cyclo kullandim 6 ay o yüzden acayip kilo aldim.biraktim yine olamiyorum.

Back