Soğan suyu ve Hayıt içiyorum ama adet belırtım yok yine,ne yapmam lazım:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi Janx
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cyclo ıyıydı ya,kullanırken hep 28. Gunde adet oldum,ama bıtınce başa sarıyoruz işte:(

mrb arkadaşlar bugün dr' a gttm hamile değilmişim ne kanda ne de ultrasnda birşey çıkmadı, adet olmam için bi ilaç verdi, son 2 ay soğan suyu ile adet olmustum bu ay içtim ama olmadı malesef biraz düzensiz içmistim sanırım ondan dolayı olmadı ben öyle düşünüyorum, şimdi normalde soğana başlamam gerekti adet olmus olsaydım, adet olmadığım halde soğana başlayayım mı yoksa ilaç mı kullanayım ne önerirsiniz?

canım soğan suyuna aynı düzende devam et. ara verme .

bal peki şimdi nasıl oldun kendiliğinden mi . bende en son ekimde o da hapla. 5 aydır da hap içmiyorum.

Canım hap biteli çok uzun zaman oldu, yani ondan mı bilmiyorum..
Hiçbir çay falan da içmedim uzun süredir.
Amaaan gelmezse gelmez dedim herşeyi bıraktım, haftasında kendiğinden geldi..

Ayni durumdayiz hemde tipatip.benimde aynen birdenbire oldu.iki aydir sogan suyu iciyorum olmadim.daha önce ictiklerimde 3 gün sonra oluyordum.hayitinda hapini iciyorum ama olmadi.6 ay ilacla hasta oldum ama asiri kilo aldim o yüzden biraktim .ne yapacagimi bilemiyorum ama artik düsünmek bile istemiyorum.

kaç yaşındasın canım ne kadar zamandır düzensiliğin var ne kadar sürede oluyorsun. ben 6 ay yazz24 kullnadım ara verdim ikay oldum ama ikici ay olmayınca tekrar bir kutu daha içtim . 7 kutu içitm 5 aydır içmiyorum ve olmuyorum. nedenini araştırıp ona göre tedavi olmalıyız. bana doktor yasmin vermişti ilkgittğimde ben istmedim onu yazz24 . bu haplar dauuzn süre kullanılmamı bence.

Benim de size bi önerim var kızlar basit bişey. Havuç rendeleyin suyunu sıkıp için 1 bardak kadar.. Bi arkadaşımın adeti gecikmişti onada biri söylemiş bunu yaptı oldu. Acaba denk mi geldi diye düşünmüştüm o zamanlar ama havuç suyu kan yapıyomuş galiba.. bende geçen aylarda geciktim 10 gün kadar stres yaptım kendime sonra aklıma geldi denedim. Akşam içtim. Sabah uyandığımda oldum çok sevindim. Denemelisiniz bence.. gerçi herkesin bünyesi farklı ama insan denemekle ne kaybeder ki :8:

yes-im evet denemekte fayda var ;) hatta hemen. bünyeden bünyeye fark var herkesin sorunuda farklı oluyor farklı çözümler gerektiriyor

yes-im evet denemekte fayda var ;) hatta hemen. bünyeden bünyeye fark var herkesin sorunuda farklı oluyor farklı çözümler gerektiriyor

Denediğinde sonucunu yaz canım bakalım işe yarıycak mı? 1 günde olmazsan 2 gün devam et aynı şekilde.. Ertesi güne kadar olursan olursun zaten tatlım

Ay yesımcım,ac veya tok karnına fark edermı acaba?yarın hemen yapıcam..sımdı 1 havucu rendeleyıp,onun suyunumu sıkıcaz sadece..cok az cıkar ondan su herhalde..rendesını de yerız artık;) ıns ıse yarar canım,sagol onerın ıcın

Ay yesımcım,ac veya tok karnına fark edermı acaba?yarın hemen yapıcam..sımdı 1 havucu rendeleyıp,onun suyunumu sıkıcaz sadece..cok az cıkar ondan su herhalde..rendesını de yerız artık;) ıns ıse yarar canım,sagol onerın ıcın

tatlım ben karnım tokken içmiştim. arkadaşımda tokken içmişti farkeder mi bilmiyorum :26: bir de bir bardak su çıkana kadar rendeledim 3 tane havuç kadar rendeledim sanırım. tam hatırlamıyorum inan o an bardağı doldurmaya odaklanmışım heralde :9: sadece suyunu iç, bence rendesini yeme canım öyle olsaydı bütün bütün 3-4 havuç yerdik :8: zaten suyunu sıkınca cırkı çıkıyo havucun :52: bişey değil canım inşallah işe yarar.

Cok tesekkur ederım,duydugum her sey,her tavsıye bana moral verıyor gercekten..dedıgın gıbı sadece suyunu ıceyım o zaman ben;)

ben yaptım :D ama bardağı tam doldurmadım yoruldum 6 tane rendeledim. sonucu yazarımhiç bir belirti yok ama benim yanı bundan ümit yok. sağol yesim. havucuda yedim ben arada.

Hıc bellı olmaz yergok,olmadı bır kac gun daha yaparsın canım..ınsallah boyle olabılırız adet.

ben yaptım :D ama bardağı tam doldurmadım yoruldum 6 tane rendeledim. sonucu yazarımhiç bir belirti yok ama benim yanı bundan ümit yok. sağol yesim. havucuda yedim ben arada.

Biraz sabırsısız galiba :10:
hemen zaten olmazsın ki canım. ben akşam 9-10 gibi falan içmiştim. sonra hiç bi belirti hissetmedim. umudumu yitirdim işe yaramadı heralde dedim. öğlene doğru uyandım hiç aklımda yoktu sonra bi baktım oldum :53: İşe yararsa 1 günde olursun inşallah acele etme bi de psikolojik olarak ne zaman gecikicem mi olcam mı diye düşünürsem o zaman gecikiyo bu benim çok dikkatimi çekti.. artık telefonumun takvimine olduğum günü kaydedince sonra hiç bakmıyorum onun stresine sokmuyorum kendimi. Kafaya çok takmakta etkileyebilir psikolojik olarak. tabi tıbben bi rahatsızlıkta olabilir. İnşallah işe yarar biraz sabırlı olmakta fayda var :16:

yeşim ve jax bu akşam gene yapacağım. bardağı dolrudacağım hem de :)
bu hafta tahlil sonuçlarımı göstereceğim herşey netleşecek.
yeşim hani belirti olur da olmazın öle bir duurm yok birde çok şey denedim ben. inanıyorum ama düzelecek :)

Deneyince sonuçları ertesi gün yazın kızlar merak ederim ben şimdi. İnşallah düzelir :16:

Yesımcım ben hemen yazıcam canım..zaten bı adet olsam,sağır sultan'a bile duyurucam:p

Kızlar yaa,ben bu havucun suyunu cıkaramadım bı turlu,sıktım sıktım olmadı napcam,ancak bır kac damla cıkıyo onca rendeden:( meyve sıkacagım da yok :|

Posey olarak ıcsem olur mu adacayını..demleme yanı bıtkı olarak hayıt ıcıyorum zaten..ıkısı agır gelmesın sonra

ikisi ağır gelmez ben içiyorum:) denersin bi :) ama ben çok faydasını gördüm.adaçayını içtiğimde heme n adet oluyorum:):nazar::72:

Bende denıyeyım ıkısını o zaman..annemde kızıyo,herseyı karıstırıyorsun dıye:p

Back