Soğan suyu ve Hayıt içiyorum ama adet belırtım yok yine,ne yapmam lazım:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi Janx
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar ben sonuçlarımı göstredim. prolaktin yüksek bulundu. Endokrinoloji ye sevk etti. süt kanalları ile alakalı. ben araştırdım biraz. Araştırma hastanesine gitmenn faydası. çok gel git oluyor ama doğru teşhis konuluyor. Özel doktor d.k.hapı verip göndermişti. prolaktin yüksekliğide ypıyor yani kesilmeleri.

Yergok merhaba..canım bende sanırım 13 ay sonra ılk defa ılacsız adet olucam yakın bı zamanda,cunku benım normal adet zamanlarımda tek belırtım yaklasık 1hafta 10 gun onceden baslayan gogus agrımdır,ve 3 gundur cok acıyorlar..herhalde soğan ve hayıt ıse yarayacak gıbı;)aman adet olunca yazalım buralara..gercı bıraz gecıkme olursa yıne sasırmam,cunku bıraz zor bı donemden gecıyorum:(bakalım beklenen adet ne zaman gelıcek

Yergok merhaba..canım bende sanırım 13 ay sonra ılk defa ılacsız adet olucam yakın bı zamanda,cunku benım normal adet zamanlarımda tek belırtım yaklasık 1hafta 10 gun onceden baslayan gogus agrımdır,ve 3 gundur cok acıyorlar..herhalde soğan ve hayıt ıse yarayacak gıbı;)aman adet olunca yazalım buralara..gercı bıraz gecıkme olursa yıne sasırmam,cunku bıraz zor bı donemden gecıyorum:(bakalım beklenen adet ne zaman gelıcek

canım o belirtiler iyi . neden zor dnem geçiriyorsun :(

Canım 7 senelık ılıskım bıttı evlenecegız derken,hemde evlenme teklıfı bıle almıstım..atlatmaya calısıyorum ıste,ama hergun,ınsan 7 sene bırlıkte oldugu bırını nasıl tanıyamaz dıye dusunmekten fenalık geldı,gercekten bazen otururken kendımı aglarken buluyorum..Cok etkılendım yanı:( bunlarda etkılıyo tabıı vucut duzenını:(

kaç yaşındasın canım ne kadar zamandır düzensiliğin var ne kadar sürede oluyorsun. ben 6 ay yazz24 kullnadım ara verdim ikay oldum ama ikici ay olmayınca tekrar bir kutu daha içtim . 7 kutu içitm 5 aydır içmiyorum ve olmuyorum. nedenini araştırıp ona göre tedavi olmalıyız. bana doktor yasmin vermişti ilkgittğimde ben istmedim onu yazz24 . bu haplar dauuzn süre kullanılmamı bence.

Ben 40 yasindayim ama 2 senedir cekiyorum bunu.bir ara sogan suyu ve incir suyuyla adet oldum.6 aydan sonra.ama incir suyunu icince 4- 5 gün oldum.sonra gene kesildi.cycloyu alinca düzenli oldum.biraktim iki aydir gene olamiyorum.sogan susyu ictim iki aydir gene yok.simdi zayiflamaya calisiyorum.zayiflayinca incir suyuna gen ebasliyacagim.incirde beni asiri sismanlatiyordu.

kızlarrrr tam 13 ay sonra bu sabah ilaçsız adet oldum..soğan suyu ve hayıt sayesinde oldu bu..cok mutluyum,belimin ağrısını bile takmıyorum :)

Canım 7 senelık ılıskım bıttı evlenecegız derken,hemde evlenme teklıfı bıle almıstım..atlatmaya calısıyorum ıste,ama hergun,ınsan 7 sene bırlıkte oldugu bırını nasıl tanıyamaz dıye dusunmekten fenalık geldı,gercekten bazen otururken kendımı aglarken buluyorum..Cok etkılendım yanı:( bunlarda etkılıyo tabıı vucut duzenını:(

muhakkak zordur .kendini düşün sen. önüne bak bundan sonra.
peki belirtiler sonuç verdi mi?

Son düzenleme:
kızlarrrr tam 13 ay sonra bu sabah ilaçsız adet oldum..soğan suyu ve hayıt sayesinde oldu bu..cok mutluyum,belimin ağrısını bile takmıyorum :)

yeni gördüm :) 13 ay boyunca sen ilaç kullanmadın ve adet olmadın doğru anladım demi. kendi haline bırakıp doğal yolları denedin. diye anlıyorum.
:) çok sevindim tatlım. devam eder düzene girer inşallah. ben hayıtı düzenli içemiyorum. hayıt tohumun ageçtim ben de .soğan suyunu da 3. ay bu. akşam aç karnına ve yatmadan önce yapıp içiorum. kabuklarını soymuyrum bu ay. en son benime ekimde hapla oldum. daha da yok. hap içmiyorum.

çok sevindim tekrar. darısı başıma :D

merhaba kızlar benım prolaktınım yuksektı adetım hep gecıkırdı bende adet olmama yakın maydonoz yerdım cok faydasını gordum suan ıcınse bebıs dusunuyoruz dr hap verdı onu kulalnıyorum duzenlıde adet oluyorum hap kullanmak ıstemeyenlere maydonoz tam sonuc

ayyyyy:64:çok sevindim canımmmmm:3:inşş böyle devam eder.benimde olur inşş bu ay ilaçsız.geçen ay ilaçsız olmuştum inşş bu ayda olurum:21:

Cook tesekkur ederım..ınsallah sende olursun adet canım..valla tum doğal belırtılerımı yasamak cok guzeldı,ılacsız oldugum zamanlarda kı herseyı yasadım vucudumda,mesela ılac kullanınca daha az gelıyodu adetım sımdı cok normal..allahım hepımızın yuzune gulsun,bu doğallıga hasret bırakmasın bızlerı ınsallah

merhaba kızlar benım prolaktınım yuksektı adetım hep gecıkırdı bende adet olmama yakın maydonoz yerdım cok faydasını gordum suan ıcınse bebıs dusunuyoruz dr hap verdı onu kulalnıyorum duzenlıde adet oluyorum hap kullanmak ıstemeyenlere maydonoz tam sonuc

merhaba , bekarım ben. adet olmuyorum hapsız. en son prolaktinin yüksek endokrinolojiye görün dediler. rand. alabilirsem gidecem. maydanoz suyuda içtim ben 3 ,4 gece sıcak sıcak ama bir şey olmadı. sen ne kadar süre içiyordun nasıl yapıyordun. cnaım senin gecikirmiş hani bir belirtinvar. bende yok.

Cook tesekkur ederım..ınsallah sende olursun adet canım..valla tum doğal belırtılerımı yasamak cok guzeldı,ılacsız oldugum zamanlarda kı herseyı yasadım vucudumda,mesela ılac kullanınca daha az gelıyodu adetım sımdı cok normal..allahım hepımızın yuzune gulsun,bu doğallıga hasret bırakmasın bızlerı ınsallah

inşş canım.senin kaç gün sürüyodu ilaç kullandığında? bide şimdi ne kadar sürcek yazarmısın buraya:40:benim hayıtı felanda içince günüm uzadı bide adetim azdı çoğaldı.

Canım benım adetım normalde 7-8 gun surerdı,ama tabıı sadece ilk 3 gün yoğun olurdum..bugun 4. Günüm ama sankı yarın falan bıtecek gıbı..acaba adetken hayıt ıctıgım ıcın mı oldu anlamadım..ama yıne ilk 3 gün yoğun bi şekilde geldi tabii..

Ayrıca ılac kullandıgım zaman ilk 3 günde yoğun adet olmuyordum acıkcası,doğal yolla olmak cok ayrı,ilac azaltıyo bence adet mıktarını

bencede azaltıyodu ilaç.ben ilaç içmediğim ay hayıtı içerken bi oldum içim tertemiz oldu :):27:hayıt zaten adetin azsa çoğaltıyo çoksa azaltıyomuş.tam dengeliyo yani.

Bugun adetımın 5. Gunu,yıne 1 bardak hayıt ıcıcem,artık yarın 2'ye cıkartırım tekrardan:) normal adet olunca karın dümdüz oluyo cok sevınıyorum,butun şişkinlik gidiyo valla:D

HEM HAYIT HEM DE AŞAĞIDAKİ BİTKİ KADINLAR İÇİN...

Kür 1: FSH hormonu yüksekliğine karşı

Üç-dört gram (bir tatlı kaşığı) kurutulmuş testere dişli arslanpençesi kaynamakta olan bir bardak (150- 200 ml) klorsuz suya atılır. Kısık ateşte 10 dakika kaynatmaya devam edilir. Daha sonra soğumaya bırakılır, ılıyınca süzülür. Bir ay boyunca her gün iki defa bir su bardağı içilir. İlki kahvaltıdan iki saat sonra, ikincisiyse akşam yemeğinden iki saat sonra içilir. Her defasında taze hazırlanması şarttır. Bir aydan sonra bir hafta ara verilir. Bir hafta aradan sonra aynı şekilde bir aylık kür tekrar edilir. Ve kür sonlandırılır.
Kür 2: Adet düzensizliğine ve tüylenmeye karşı

Üç-dört gram (bir tatlı kaşığı) kurutulmuş testere dişli arslanpençesi kaynamakta olan bir bardak (150-200 ml) klorsuz suya atılır. Kısık ateşte 10 dakika kaynatmaya devam edilir. Daha sonra soğumaya bırakılır ve ılıyınca süzülür. Bir ay boyunca her gün ,sabah kahvaltısından iki saat sonra veya öğleden sonra aç karnına bir su bardağı içilir. Bir aydan sonra bir hafta ara verilir. Bir hafta aradan sonra aynı şekilde bir aylık kür tekrar edilir. Ve kür sonlandırılır. Kürün en uygun içim zamanları sabah kahvaltısından iki saat sonra veya öğleden sonra aç karnına içmektir.

İleride adet düzensizliği tekrar ederse, kür 1 aynı şekilde tekrar edilir.

Ben aslanpencesını hıc denemedım,ona sıra gelemedı bı turlu:| 3-5 ay hayıt kullanayım da sonra onu da denıcem

Back