Yergok merhaba..canım bende sanırım 13 ay sonra ılk defa ılacsız adet olucam yakın bı zamanda,cunku benım normal adet zamanlarımda tek belırtım yaklasık 1hafta 10 gun onceden baslayan gogus agrımdır,ve 3 gundur cok acıyorlar..herhalde soğan ve hayıt ıse yarayacak gıbıaman adet olunca yazalım buralara..gercı bıraz gecıkme olursa yıne sasırmam,cunku bıraz zor bı donemden gecıyorum bakalım beklenen adet ne zaman gelıcek
kaç yaşındasın canım ne kadar zamandır düzensiliğin var ne kadar sürede oluyorsun. ben 6 ay yazz24 kullnadım ara verdim ikay oldum ama ikici ay olmayınca tekrar bir kutu daha içtim . 7 kutu içitm 5 aydır içmiyorum ve olmuyorum. nedenini araştırıp ona göre tedavi olmalıyız. bana doktor yasmin vermişti ilkgittğimde ben istmedim onu yazz24 . bu haplar dauuzn süre kullanılmamı bence.
Canım 7 senelık ılıskım bıttı evlenecegız derken,hemde evlenme teklıfı bıle almıstım..atlatmaya calısıyorum ıste,ama hergun,ınsan 7 sene bırlıkte oldugu bırını nasıl tanıyamaz dıye dusunmekten fenalık geldı,gercekten bazen otururken kendımı aglarken buluyorum..Cok etkılendım yanıbunlarda etkılıyo tabıı vucut duzenını
kızlarrrr tam 13 ay sonra bu sabah ilaçsız adet oldum..soğan suyu ve hayıt sayesinde oldu bu..cok mutluyum,belimin ağrısını bile takmıyorum :)
kızlarrrr tam 13 ay sonra bu sabah ilaçsız adet oldum..soğan suyu ve hayıt sayesinde oldu bu..cok mutluyum,belimin ağrısını bile takmıyorum :)
merhaba kızlar benım prolaktınım yuksektı adetım hep gecıkırdı bende adet olmama yakın maydonoz yerdım cok faydasını gordum suan ıcınse bebıs dusunuyoruz dr hap verdı onu kulalnıyorum duzenlıde adet oluyorum hap kullanmak ıstemeyenlere maydonoz tam sonuc
Cook tesekkur ederım..ınsallah sende olursun adet canım..valla tum doğal belırtılerımı yasamak cok guzeldı,ılacsız oldugum zamanlarda kı herseyı yasadım vucudumda,mesela ılac kullanınca daha az gelıyodu adetım sımdı cok normal..allahım hepımızın yuzune gulsun,bu doğallıga hasret bırakmasın bızlerı ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?